Heeckerenschool zamelt geld in voor Malawi

De leerlingen van de Heeckerenschool hebben zich deze week tijdens het lentefeest met succes ingezet voor het goede doel. Met de verkoop van speelgoed en boeken werd er geld ingezameld voor educatieve projecten in Malawi. Hoeveel geld er is opgehaald, is nog niet bekend. Verder was er een high tea voor de ouders en de leerlingen konden, gestoken in een prachtig kostuum, op de kiek met de Paashaas.

paasfeest1

paashaas

paasfeest2

Gerelateerde berichten

  • Jaarboek in trek bij bevolking6 december 2010 Jaarboek in trek bij bevolking C1000 Brandenbarg is inmiddels gestart met de spaaractie voor het jaarboek over Goor. Supermarktondernemer Guido Brandenbarg krijgt veel positieve reacties van de inwoners, die echter nog […]
  • Fout COA: 54 vluchtelingen weg uit Goor7 november 2015 Fout COA: 54 vluchtelingen weg uit Goor De vluchtelingen die gisteren aanvankelijk weigerden om te overnachten in sporthal De Mossendam zijn vanmiddag naar een andere opvanglocatie gebracht. De bus met 54 asielzoekers had nooit […]
  • Juffen Connie en Wilma beleven jubileum15 juni 2016 Juffen Connie en Wilma beleven jubileum Ze heeft tientallen generaties grootgebracht. Zelfs leerlingen die hun educatie niet hebben genoten op de Heeckerenschool kennen haar, Connie Hofmeijer. Vandaag zit ze exact veertig jaar […]
  • De Tent op z’n kop…28 juni 2014 De Tent op z’n kop… De Perfect Showband heeft opnieuw voor een geslaagde avond gezorgd. De Gelderse band, die al jaren op vrijdagavond de bühne betreedt in de Goorse Tent, was met een divers repertoire een […]
  • nkrosmalen4 juni 2013 Ruiter pakt goud op NK rolstoeldansen Eline Ruiter is afgelopen weekend Nederlands kampioen rolstoeldansen geworden. De Goorse was met haar partner Giselle van Nes in Rosmalen de sterkste in de Hoofdklasse B Duo 2 Latin. Ellen […]