Hofboakespektakel op drassig terrein

Het slechte weer van vandaag heeft zijn weerslag gehad op het Hofboakespektakel van de stichting LOER aan de Deldensestraat. De regen viel niet in de avond maar had daarvoor al wel voor een drassige ondergrond gezorgd. Dat was de reden dat veel bezoekers er voor kozen om het Paasvuur vanaf de Deldensestraat te bekijken. Onder aanvoering van Apollo was er eerst een lampionnenoptocht die wel behoorlijk wat kinderen en ouders op de been bracht. Het totale toeschouwersaantal lag door het slechte wel een stuk lager dan in voorgaande jaren. Het vuur werd ontstoken door leden van de Goorse brandweer.

100404_Paasvuur7

100404_Paasvuur2

Beschilderde gezichtjes tijdens de Lampionnenoptocht

100404_Paasvuur1

Apollo traditioneel present

100404_Paasvuur4

De drassige ondergrond weerhoudt ook velen niet

100404_Paasvuur3

Met een biertje bij de stafels en bar

100404_Paasvuur5

‘De brand ter in…’

100404_Paasvuur8

Vliegvuur en spelende kinderen…

100404_Paasvuur9

Drukte op de Deldensestraat

Gerelateerde berichten

  • Roodzwarte Hofderby…21 februari 2015 Roodzwarte Hofderby… De Goorse voetballiefhebbers kunnen hun hart dit weekend ophalen. In de vierde klasse B staat namelijk een aantal fraaie affiches op de rol.  Zo speelt GFC, de nummer zes, tegen de andere […]
  • Kerkdiensten in Petrus en Pauluskerk nog niet in het geding11 oktober 2019 Kerkdiensten in Petrus en Pauluskerk nog niet in het geding Het is niet de bedoeling om een andere bestemming te zoeken voor de Petrus en Pauluskerk. Er is binnen de Heilige Geest-parochie al een tijd een discussie gaande over de bestemming van de […]
  • Schoolfeest op warme stranden13 juni 2010 Schoolfeest op warme stranden Ook op Curaçao moeten ze eraan geloven; Schoolfeestkriebels. Remco, Marloes en Evy op den Dries wonen sinds de vorige zomer op de Nederlandse Antillen. Toch vergeet de familie Op den Dries […]
  • Hoe mooi was de Goorse winter….(11)17 februari 2021 Hoe mooi was de Goorse winter….(11) En hier alweer de elfde aflevering in de categorie 'Hoe mooi is de Goorse winter...'. We hebben er nog een aantal te gaan en zullen ermee stoppen als we er 'door zijn'. Voor nu is dat nog […]
  • Rode Kruis organiseert kerstmiddag11 december 2012 Rode Kruis organiseert kerstmiddag Het Nederlandse Rode Kruis van de Hof van Twente organiseert zaterdag een kerstmiddag in de Hofkerk van Goor. Een groep zangers en zangeressen laat belangstellenden kennis maken met […]