Wie zijn dit ? (1)

Dit zijn de eerste foto’s van Gorenaren die op de kiek zijn gezet in een ver verleden en waarvan Goorsnieuws.nl er wekelijks een drietal van zal laten zien. De vraag is: Wie zijn dit ? De foto’s zijn waarschijnlijk genomen net na de tweede wereldoorlog. In deze drie gevallen komen de personen fietsend uit de richting Kerkstraat richting Grotestraat. Een meisje links, een man met kind voorop in het midden en een fietsende vrouw rechts. Als u weet wie deze mensen zijn of u heeft een vermoeden of suggestie vragen wij u te mailen naar redactie@nullgoornieuws.nl.

Gerelateerde berichten

  • De Goorse huishoudschool in het begin van de oorlog…23 maart 2020 De Goorse huishoudschool in het begin van de oorlog… In het jaar dat 75 jaar vrijheid gevierd wordt, wordt er natuurlijk regelmatig terug gekeken op de tijd van toen. Ook in Goor. Johan Geerdink stuurde onderstaande bijzondere foto uit 1941 […]
  • De wagen van Verdriet (4)4 april 2020 De wagen van Verdriet (4) In de week van de bevrijding nemen we jullie vandaag mee in de weken na het volksfeest. Goor werd weer opgebouwd en dat ging met vallen en opstaan. Deze prent laat dit treffend zien. De […]
  • Paasvuur aan de Van Kollaan2 april 2010 Paasvuur aan de Van Kollaan Aanstaande zondag gaat de fik er weer in. De boake aan de Deldensestraat wordt bij het vallen van de duisternis aangestoken. Nadat we eerder al historische foto's van het paasvuur uit 1984 […]
  • Wie zijn dit ? (4)21 juli 2008 Wie zijn dit ? (4) In onze zoektocht op de sectie 'Oald Goor' wederom de vraag wie is wie ? Dit keer drie mensen in het Goorse centrum op foto's die waarschijnlijk net na de oorlog genomen zijn: Een […]
  • Wie zijn dit ? (2)28 mei 2008 Wie zijn dit ? (2) Dit is de tweede editie van een groot aantal foto's van Gorenaren die op de kiek zijn gezet in een ver verleden. De vrouw rechts komt vanuit de Grotestraat en fietst in de richting van de […]