Wie zijn dit ? (1)

Dit zijn de eerste foto’s van Gorenaren die op de kiek zijn gezet in een ver verleden en waarvan Goorsnieuws.nl er wekelijks een drietal van zal laten zien. De vraag is: Wie zijn dit ? De foto’s zijn waarschijnlijk genomen net na de tweede wereldoorlog. In deze drie gevallen komen de personen fietsend uit de richting Kerkstraat richting Grotestraat. Een meisje links, een man met kind voorop in het midden en een fietsende vrouw rechts. Als u weet wie deze mensen zijn of u heeft een vermoeden of suggestie vragen wij u te mailen naar redactie@nullgoornieuws.nl.

Gerelateerde berichten

  • Paasvuur aan de Van Kollaan2 april 2010 Paasvuur aan de Van Kollaan Aanstaande zondag gaat de fik er weer in. De boake aan de Deldensestraat wordt bij het vallen van de duisternis aangestoken. Nadat we eerder al historische foto's van het paasvuur uit 1984 […]
  • Wie zijn dit ? (4)21 juli 2008 Wie zijn dit ? (4) In onze zoektocht op de sectie 'Oald Goor' wederom de vraag wie is wie ? Dit keer drie mensen in het Goorse centrum op foto's die waarschijnlijk net na de oorlog genomen zijn: Een […]
  • Wie zijn dit ? (2)28 mei 2008 Wie zijn dit ? (2) Dit is de tweede editie van een groot aantal foto's van Gorenaren die op de kiek zijn gezet in een ver verleden. De vrouw rechts komt vanuit de Grotestraat en fietst in de richting van de […]
  • De kippenslachterij aan de Molenstraat…15 november 2014 De kippenslachterij aan de Molenstraat… Deze prachtige vergeelde prent werd opgestuurd door Gerrit van der Haar. Het is een foto uit 1950 van het personeel van de toenmalige kippenslachterij van Relker-Haverkate aan de […]
  • Op reis net na de oorlog…19 april 2015 Op reis net na de oorlog… In het Goorse Historisch Museum is nog tot eind juni een expositie te bezichtigen over het leven in Goor tijdens en net na de bevrijding in 1945. In deze categorie is er door de heer […]