Wie zijn dit ? (2)

Dit is de tweede editie van een groot aantal foto’s van Gorenaren die op de kiek zijn gezet in een ver verleden. De vrouw rechts komt vanuit de Grotestraat en fietst in de richting van de Kerkstraat. De man in het midden komt vanuit tegenstelde richting terwijl de vrouw met hoed aan de linkerkant weer vanuit de Grotestraat komt. Vorige week was er al succes dus daarom wederom de vraag: Wie zijn dit ?

Gerelateerde berichten

  • Frank en Esther Braamhaar vieren zilveren huwelijk27 november 2017 Frank en Esther Braamhaar vieren zilveren huwelijk Het is al weer 25 jaar geleden dat Frank en Esther Braamhaar in het huwelijksbootje stapten. Samen met de kinderen gaan ze dit vieren tijdens een weekend weg in De Eemhof. Namens de […]
  • Oh kom er eens kijken…5 december 2016 Oh kom er eens kijken… Topdrukte voor Sinterklaas en zijn Pieten vanochtend in Goor waar de Goedheiligman aan het begin van zijn verjaardag alle Goorse basisscholen bezocht. Die bezoekjes verliepen overigens […]
  • Coen Busch ziet halve Abraham29 juli 2014 Coen Busch ziet halve Abraham Coen Busch moest er gisteren ook aan geloven. Zijn vrienden vereerden hem met een bezoekje, omdat hij vandaag zijn 25ste verjaardag viert. Zoals gebruikelijk werd een halve Abraham in zijn […]
  • Kleurrijk festival, struinen en Tourpoule…5 juli 2019 Kleurrijk festival, struinen en Tourpoule… Een week na het Feest der Feesten is het allerminst rustig in het Goorse als het gaat om evenementen en activiteiten. De kalender meldt voor vanavond eerste het slotconcert van leerlingen […]
  • politieembleemdonker27 november 2011 Blauwe nacht in Goor en omgeving De Politie Twente heeft vannacht een grote controle gehouden in Goor en omgeving. Tijdens deze zogenoemde “blauwe nacht” zijn 40 agenten ingezet die controleerden op onder meer […]