Gefeliciteerd

Janny ook van deze kant van Harte Gefeliciteerd met je 50 ste verjaardag . Groetjes van Henrie-Willemien en Ronnie Tjoink

Gerelateerde berichten

  • Ook Schoolfeestliedjes van Apollonia en Nicky22 juni 2016 Ook Schoolfeestliedjes van Apollonia en Nicky Naast het nummer 'Het Lange Schap' van de Skoolfees Sombrero's zijn er nog twee Schoolfeestliedjes voor de 141e editie van het Feest der Feesten opgenomen. Apollonia Sligman heeft het […]
  • alt13 januari 2013 Mercom ondernemer van het jaar Mercom heeft vanmiddag bij het Ondernemer van het Jaar-verkiezing van Goor Collectief Bakkerij Nollen en Schlepers Installatietechniek nipt achter zich gelaten. De meningen van het […]
  • Wegens succes geprolongeerd: Mallorca-party6 juli 2018 Wegens succes geprolongeerd: Mallorca-party Het Goorse centrum is morgenmiddag voor een deel afgesloten vanwege de tweede Mallorca-party die bij- en door de Goorse cafĂ©'s Johny's en De Buurman wordt georganiseerd. Dat feest in […]
  • toppuntnl201128 februari 2012 Korenkoepel in oprichting De koren uit Goor en de overige kernen in de Hof van Twente moeten intensief gaan samenwerken. De Reggehof heeft het initiatief genomen tot een platform voor koren uit de Hof, in de vorm […]
  • Circus DoeMiddag in samenwerking met Apollo12 september 2018 Circus DoeMiddag in samenwerking met Apollo Dit jaar bestaat Kinderboerderij 'Het Kukelnest' tien jaar. Ter ere daarvan houden de Activiteitenkukels maandelijkse activiteiten om dit te vieren. Zo ook zondag, vanaf 14.00 uur. Dan […]