Proficiat

Janny ook vanuit Abu Dhabi van harte gefeliciteerd met je 50ste verjaardag. Veel plezier, maak er nog een gezellige dag van !! Zonnige groeten van Sami,Tariq, Mohammed & Ursula

Gerelateerde berichten

  • Jeugdvoetbal en Egerländermuziek22 mei 2015 Jeugdvoetbal en Egerländermuziek Het lijkt erop dat veel Gorenaren eropuit trekken tijdens het komende Pinksterweekeinde. Zo rijden er bussen van de Goorse café's Johny's en De Ster morgen en overmorgen naar het […]
  • Paasactie Excelsior voor Losserhof27 februari 2010 Paasactie Excelsior voor Losserhof De leden van de Goorse gymnastiekvereniging Excelsior uit Goor gaan in de komende week op pad met zogenoemde Eierkaarsen. Deze zijn in het kader van het naderende Pasen gemaakt door de […]
  • Geen meerjarige evenementenvergunning28 mei 2010 Geen meerjarige evenementenvergunning Er komen geen vergunningen voor meerdere jaren voor jaarlijkse evenementen in Goor en omgeving. Het voorstel wat daartoe is ingediend is volgens het college van B&W geen verbetering. Reden […]
  • Twenthe boekt belangrijke zege op Victoria10 maart 2019 Twenthe boekt belangrijke zege op Victoria Twenthe heeft zondagmiddag belangrijke punten gepakt tegen Victoria'28. Op het doorweekte kunstgrasveld van Twenthe werd het 4-0 voor de thuisploeg. De eerste kans, al vroeg in de […]
  • Genieten van Twentse humor…23 april 2009 Genieten van Twentse humor… Artiest zijn en zorgverlener. Het ligt in Goor dicht bij elkaar. De medewerkers van woonzorgcentrum De Stoevelaar bewezen dat gisteravond tijdens de zogeheten Bonte Avond. Op eigen […]