Zo zie je nog eens wat…..

De redacteuren van Goorsnieuws.nl zijn dagelijks in de weer om allerhande nieuwtjes en aardigheden voor de site op te duikelen. In die zoektocht stuitten we op een aantal zeer fraaie foto’s uit het verre Goorse verleden. Voorbeeld is de Stoetenbrugge zoals hierboven afgebeeld. Via deze link zijn nog meer fraaie oude foto’s van Goor te vinden die op het wereldwijde net zijn geplaatst door de heer Legtenberg.

Gerelateerde berichten

  • De Goorse huishoudschool in het begin van de oorlog…23 maart 2020 De Goorse huishoudschool in het begin van de oorlog… In het jaar dat 75 jaar vrijheid gevierd wordt, wordt er natuurlijk regelmatig terug gekeken op de tijd van toen. Ook in Goor. Johan Geerdink stuurde onderstaande bijzondere foto uit 1941 […]
  • De wagen van Verdriet (4)4 april 2020 De wagen van Verdriet (4) In de week van de bevrijding nemen we jullie vandaag mee in de weken na het volksfeest. Goor werd weer opgebouwd en dat ging met vallen en opstaan. Deze prent laat dit treffend zien. De […]
  • Wie zijn dit ? (6)21 september 2008 Wie zijn dit ? (6) Vroeger was alles beter; en zeker in tijden waarin beleggen net zo grillig en onverantwoord is als de liefde bedrijven in tijden van chlamydia, is de weemoed sterk naar een moment van […]
  • Dames in de rij voor melkventer Johan Reilink8 november 2016 Dames in de rij voor melkventer Johan Reilink De redactie van Oald Goor wordt op gezette tijden ook gevoed door de bevolking met prachtige prenten uit het rijke verleden. Deze foto van melkboer Johan Reilink verdient vandaag een […]
  • Wie zijn dit ? (4)21 juli 2008 Wie zijn dit ? (4) In onze zoektocht op de sectie 'Oald Goor' wederom de vraag wie is wie ? Dit keer drie mensen in het Goorse centrum op foto's die waarschijnlijk net na de oorlog genomen zijn: Een […]