Nog van harte gefeliciteerd!

Gerrit, van harte met je 60ste verjaardag. Gerrit, Annet en Tim

Gerelateerde berichten

  • Zaalteam klaar voor kraker, dubbelslag lonkt wederom29 april 2014 Zaalteam klaar voor kraker, dubbelslag lonkt wederom Het is de week van de waarheid voor de zaalvoetballers van vv Twenthe. En de eerste horde werd gisteravond succesvol bedwongen. De ploeg won na een zinderende bekerwedstrijd met 3-7 van PH […]
  • Halve abraham voor Koen Broekkamp9 mei 2015 Halve abraham voor Koen Broekkamp Twee spandoeken en een halve Abraham sieren de tuin van huize Broekkamp, waar gevierd wordt dat zoon Koen zijn 25e levensjaar heeft bereikt. De boomlange profvoetballer in spé (not) werd […]
  • Miniem verlies Twenthe bij koploper25 maart 2012 Miniem verlies Twenthe bij koploper Twenthe is er niet in geslaagd om te stunten tegen koploper Vogido. De ploeg van trainer Harold Oude Veldhuis verloor met 2-1 bij de club uit Enschede. Ruud Vehof bracht Twenthe na een […]
  • Nauta: ‘Luisteren naar boeren, verpleegkundigen en ambtenaren…’3 januari 2020 Nauta: ‘Luisteren naar boeren, verpleegkundigen en ambtenaren…’ Tijdens een drukbezochte Nieuwjaarsreceptie van de gemeente Hof van Twente ging burgemeester Ellen Nauta in haar Nieuwjaarstoespraak uitgebreid in op de lokale gebeurtenissen van het […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (1)16 juni 2011 Schoolfeestnieuws in het kort (1)   De actiegroep Glashart blijft zich verzetten tegen het naderende verbod op het historische Schoolfeestglas. De Goorse rebellenbeweging heeft een protestsong gemaakt, welke te horen is […]