Wie zijn dit ? (4)

In onze zoektocht op de sectie ‘Oald Goor’ wederom de vraag wie is wie ? Dit keer drie mensen in het Goorse centrum op foto’s die waarschijnlijk net na de oorlog genomen zijn: Een fietsende vrouw, een oude man met wandelstok bij een hek en een fietsende jonge heer. Eventuele reacties graag mailen naar redactie@nullgoorsnieuws.nl

Gerelateerde berichten

  • De wagen van Verdriet (4)4 april 2020 De wagen van Verdriet (4) In de week van de bevrijding nemen we jullie vandaag mee in de weken na het volksfeest. Goor werd weer opgebouwd en dat ging met vallen en opstaan. Deze prent laat dit treffend zien. De […]
  • De Goorse huishoudschool in het begin van de oorlog…23 maart 2020 De Goorse huishoudschool in het begin van de oorlog… In het jaar dat 75 jaar vrijheid gevierd wordt, wordt er natuurlijk regelmatig terug gekeken op de tijd van toen. Ook in Goor. Johan Geerdink stuurde onderstaande bijzondere foto uit 1941 […]
  • Wie zijn dit ? (1)21 mei 2008 Wie zijn dit ? (1) Dit zijn de eerste foto's van Gorenaren die op de kiek zijn gezet in een ver verleden en waarvan Goorsnieuws.nl er wekelijks een drietal van zal laten zien. De vraag is: Wie zijn dit ? De […]
  • Wie zijn dit ? (6)21 september 2008 Wie zijn dit ? (6) Vroeger was alles beter; en zeker in tijden waarin beleggen net zo grillig en onverantwoord is als de liefde bedrijven in tijden van chlamydia, is de weemoed sterk naar een moment van […]
  • Zo zie je nog eens wat…..15 juli 2008 Zo zie je nog eens wat….. De redacteuren van Goorsnieuws.nl zijn dagelijks in de weer om allerhande nieuwtjes en aardigheden voor de site op te duikelen. In die zoektocht stuitten we op een aantal zeer fraaie […]