Wie zijn dit ? (4)

In onze zoektocht op de sectie ‘Oald Goor’ wederom de vraag wie is wie ? Dit keer drie mensen in het Goorse centrum op foto’s die waarschijnlijk net na de oorlog genomen zijn: Een fietsende vrouw, een oude man met wandelstok bij een hek en een fietsende jonge heer. Eventuele reacties graag mailen naar redactie@nullgoorsnieuws.nl

Gerelateerde berichten

  • 10 jaar Goorsnieuws.nl in beeld2 september 2015 10 jaar Goorsnieuws.nl in beeld De oergezellige en drukbezochte alternatieve Goorse Avond in het kader van het 10 jarig bestaan van deze site op vrijdag 21 augustus, is gevangen in een fraai filmpje van Dennis Schepers. […]
  • Texelse Stormbock wint opnieuw bokbierverkiezing17 november 2012 Texelse Stormbock wint opnieuw bokbierverkiezing Voor het tweede jaar op rij is de Texelse Stormbock de winnaar geworden van de Goorse bokbierverkiezing van slijterij Mitra Arjan Voortman. De Goorse bierkenners Edwin Slaghekke, Eric […]
  • Gemeentelijke belastingaanslag later door cyberaanval10 februari 2021 Gemeentelijke belastingaanslag later door cyberaanval De gemeente Hof van Twente kan de belastingaanslagen van dit jaar niet aan het einde van deze maand versturen zoals te doen gebruikelijk maar pas over een aantal maanden. Door de […]
  • ‘Oud’ nieuw onderdeel op Koningsdag11 april 2019 ‘Oud’ nieuw onderdeel op Koningsdag Eind deze maand staat Koningsdag weer voor de deur. Ook dit jaar worden er weer diverse activiteiten en evenementen georganiseerd door de oranjevereniging en horecabedrijven in Goor. De […]
  • Ali en Dorien trots op dochter Elif25 augustus 2011 Ali en Dorien trots op dochter Elif Alie en Dorien zijn in de nacht van maandag op dinsdag de trotse ouders geworden van Elif. Iets eerder dan verwacht mocht Melsa haar kleine zusje Elif verwelkomen. Alie en Dorien worden […]