Wie zijn dit ? (5)

De vakanties zijn weer voorbij en dat is voor de ‘Oald Goor’-redactie weer reden om de zoektocht te hervatten naar de identiteit van Gorenaren die in een ver verleden op de kiek zijn gezet. Deze foto is uit het einde van de jaren veertig en het gaat om een fietsende vrouw met mand, wandelende vrouw met kinderwagen en een fietsende jongeman. Weet u wie dit zijn ? Mail het naar redactie@nullgoorsnieuws.nl

Gerelateerde berichten

  • De wagen van Verdriet (4)4 april 2020 De wagen van Verdriet (4) In de week van de bevrijding nemen we jullie vandaag mee in de weken na het volksfeest. Goor werd weer opgebouwd en dat ging met vallen en opstaan. Deze prent laat dit treffend zien. De […]
  • De Goorse huishoudschool in het begin van de oorlog…23 maart 2020 De Goorse huishoudschool in het begin van de oorlog… In het jaar dat 75 jaar vrijheid gevierd wordt, wordt er natuurlijk regelmatig terug gekeken op de tijd van toen. Ook in Goor. Johan Geerdink stuurde onderstaande bijzondere foto uit 1941 […]
  • Wie zijn dit ? (6)21 september 2008 Wie zijn dit ? (6) Vroeger was alles beter; en zeker in tijden waarin beleggen net zo grillig en onverantwoord is als de liefde bedrijven in tijden van chlamydia, is de weemoed sterk naar een moment van […]
  • Dames in de rij voor melkventer Johan Reilink8 november 2016 Dames in de rij voor melkventer Johan Reilink De redactie van Oald Goor wordt op gezette tijden ook gevoed door de bevolking met prachtige prenten uit het rijke verleden. Deze foto van┬ámelkboer Johan Reilink verdient vandaag een […]
  • Carnaval voor bejaarden…15 oktober 2014 Carnaval voor bejaarden… In de koffer met oude prenten van het verleden, dook vandaag een foto op van het carnavalsfeest voor ouderen met de Reggestad Muzikanten. Waar carnavalsvereniging Sterzo nu op de […]