Wie zijn dit ? (6)

Vroeger was alles beter; en zeker in tijden waarin beleggen net zo grillig en onverantwoord is als de liefde bedrijven in tijden van chlamydia, is de weemoed sterk naar een moment van ouwejongenskrentenbrood. Voor de redactie van Goorsnieuws.nl de ideale gelegenheid om weer een foto van ‘Oald Goor’ van zolder te halen.  In de zoektocht naar de identiteit van Gorenaren zijn we vandaag toe aan deel 6. Wederom drie mensen die in een ver verleden op de kiek zijn gezet. Deze foto is aan het einde van de jaren veertig genomen.  Herkent u iemand van dit drietal?  Mail het naar redactie@nullgoorsnieuws.nl

Gerelateerde berichten

  • Wie zijn dit ? (5)28 juli 2008 Wie zijn dit ? (5) De vakanties zijn weer voorbij en dat is voor de 'Oald Goor'-redactie weer reden om de zoektocht te hervatten naar de identiteit van Gorenaren die in een ver verleden op de kiek zijn […]
  • Oald Goor: Schaatsen op Oma’s Gat4 december 2018 Oald Goor: Schaatsen op Oma’s Gat Het wordt kouder en kouder en dus neemt langzaamaan ook de schaatskoorts toe in Goor en omgeving. Zo ook bij de leden van Oald Goor. Reden voor hen om in de koffer te duiken met oude […]
  • Zo zie je nog eens wat…..15 juli 2008 Zo zie je nog eens wat….. De redacteuren van Goorsnieuws.nl zijn dagelijks in de weer om allerhande nieuwtjes en aardigheden voor de site op te duikelen. In die zoektocht stuitten we op een aantal zeer fraaie […]
  • Wie zijn dit ? (1)21 mei 2008 Wie zijn dit ? (1) Dit zijn de eerste foto's van Gorenaren die op de kiek zijn gezet in een ver verleden en waarvan Goorsnieuws.nl er wekelijks een drietal van zal laten zien. De vraag is: Wie zijn dit ? De […]
  • Wie zijn dit ? (4)21 juli 2008 Wie zijn dit ? (4) In onze zoektocht op de sectie 'Oald Goor' wederom de vraag wie is wie ? Dit keer drie mensen in het Goorse centrum op foto's die waarschijnlijk net na de oorlog genomen zijn: Een […]