Wie zijn dit ? (6)

Vroeger was alles beter; en zeker in tijden waarin beleggen net zo grillig en onverantwoord is als de liefde bedrijven in tijden van chlamydia, is de weemoed sterk naar een moment van ouwejongenskrentenbrood. Voor de redactie van Goorsnieuws.nl de ideale gelegenheid om weer een foto van ‘Oald Goor’ van zolder te halen.  In de zoektocht naar de identiteit van Gorenaren zijn we vandaag toe aan deel 6. Wederom drie mensen die in een ver verleden op de kiek zijn gezet. Deze foto is aan het einde van de jaren veertig genomen.  Herkent u iemand van dit drietal?  Mail het naar redactie@nullgoorsnieuws.nl

Gerelateerde berichten

  • De wagen van Verdriet (4)4 april 2020 De wagen van Verdriet (4) In de week van de bevrijding nemen we jullie vandaag mee in de weken na het volksfeest. Goor werd weer opgebouwd en dat ging met vallen en opstaan. Deze prent laat dit treffend zien. De […]
  • De Goorse huishoudschool in het begin van de oorlog…23 maart 2020 De Goorse huishoudschool in het begin van de oorlog… In het jaar dat 75 jaar vrijheid gevierd wordt, wordt er natuurlijk regelmatig terug gekeken op de tijd van toen. Ook in Goor. Johan Geerdink stuurde onderstaande bijzondere foto uit 1941 […]
  • Wie zijn dit ? (5)28 juli 2008 Wie zijn dit ? (5) De vakanties zijn weer voorbij en dat is voor de 'Oald Goor'-redactie weer reden om de zoektocht te hervatten naar de identiteit van Gorenaren die in een ver verleden op de kiek zijn […]
  • Oald Goor: Schaatsen op Oma’s Gat4 december 2018 Oald Goor: Schaatsen op Oma’s Gat Het wordt kouder en kouder en dus neemt langzaamaan ook de schaatskoorts toe in Goor en omgeving. Zo ook bij de leden van Oald Goor. Reden voor hen om in de koffer te duiken met oude […]
  • Zo zie je nog eens wat…..15 juli 2008 Zo zie je nog eens wat….. De redacteuren van Goorsnieuws.nl zijn dagelijks in de weer om allerhande nieuwtjes en aardigheden voor de site op te duikelen. In die zoektocht stuitten we op een aantal zeer fraaie […]