Buurtfeest Kloosterlaan in lentezon

De Kloosterlaan heeft dit weekend een gezellig en druk buurtfeest afgewerkt. Bij het nieuwe speeltuintje kwamen meer dan honderd mensen bijeen in de prachtige lentezon. De wijk is onlangs aan een metamorfose onderworpen. Op het buurtfeest was de aanleg van de rententievijver ook te zien op een groot videoscherm. Verder was er een buffet en een live-band. De symbolische opening van de vijver werd verricht door het echtpaar Haverkate, de twee scheidende bestuursleden.

openingvijverkloosterlaan

 

foto1

foto2

Gerelateerde berichten

  • Intocht Sint, derby, Wim Daniels en pluimvee1 november 2016 Intocht Sint, derby, Wim Daniels en pluimvee Een bomvolle agenda dit weekend. Zo heeft de altijd populaire intocht van Sinterklaas zondag grote concurrentie van de Goorse derby in de vierde klasse. Op Sportpark Heeckeren ontvangt GFC […]
  • Glaasje op, laat je rijden18 februari 2011 Glaasje op, laat je rijden Een 27-jarige man uit Goor is vanmorgen rond 03.00 uur aangehouden aan de Deldensestraat voor het rijden onder invloed van alcohol. Surveillerende agenten zagen de man in een auto […]
  • 35 ‘fietswrakken’ worden verwijderd bij het station9 oktober 2019 35 ‘fietswrakken’ worden verwijderd bij het station De politie Hof van Twente gaat binnenkort samen BOA's van de gemeente Hof van Twente 35 zogenoemde 'fietswrakken' verwijderen bij het station in Goor. Dit zijn oude fietsen die er vaak al […]
  • Veiligheidseisen optocht opnieuw onder de aandacht door drama Haaksbergen11 februari 2015 Veiligheidseisen optocht opnieuw onder de aandacht door drama Haaksbergen Deelnemers van de Allegorische Optocht tijdens het Goorse School en Volksfeest worden morgen tijdens de zogenoemde inschrijfavond bij De Bebsel extra ingelicht over de regelgeving omtrent […]
  • Jonge tricolores beslissen derby9 maart 2014 Jonge tricolores beslissen derby De vierde Goorse derby van dit seizoen in de vierde klasse B kreeg de winnaar die het verdiende. Twenthe won met 6-2 van GFC en daarmee poetste het de nare smaak van de eerdere 6-2 […]