Musical Cash door Gijminkschool

cashDe Gijminkschool beschikt over een aantal musicalsterren. Groep acht wil haar kwaliteiten morgenavond laten zien bij café De Ster. Zij zullen de musical Cash op het toneel brengen. Cash gaat over een kijkje bij een geldbank. De baas van de bank wordt ziek en dus zal er een vervanger gevonden moeten worden. Dit blijkt echter lastiger dan eerst gedacht. De musical begint om 19.30 uur. Kaartjes kosten € 2,50.

Gerelateerde berichten

  • Het Eerste Clubje Tot Onze Roem…..12 februari 2017 Het Eerste Clubje Tot Onze Roem….. Hector! Die naam zal in het land vooral opdoemen als men denkt aan de valse hond van de buurman. Geschiedkundigen zullen wellicht mijmeren over de figuur uit de Griekse mythologie. Hector […]
  • Goor relatief goedkoop met huishoudelijk afval11 oktober 2018 Goor relatief goedkoop met huishoudelijk afval De tarieven voor het ophalen of zelf wegbrengen van het huishoudelijk afval verschillen enorm per gemeente. En voor de inwoners van Goor valt het relatief mee wat men hier moet betalen […]
  • Vrijspraak voor Cappadocia-medewerkers voor hennepplantage26 juli 2018 Vrijspraak voor Cappadocia-medewerkers voor hennepplantage Eigenaar Dervis S. (51) en zijn schoonzoon Gökhan Ö. (33) uit zijn vrijgesproken van het runnen van een hennepplantage boven hun pizzeria Cappadocia. Drie Twentse rechters vinden niet […]
  • Roland garros21 mei 2017 Roland garros Een mooi succes voor de tennissers van TV De Mossendam. De spelers van het eerste herenteam hebben zich gekroond tot kampioen. Zaterdag werd de titel binnengehaald na de 4-1 thuiszege en […]
  • Trein rijdt tegen omgevallen boom17 augustus 2015 Trein rijdt tegen omgevallen boom Een trein is vanavond tussen Goor en Lochem tegen een omgevallen boom gereden en daardoor flink beschadigd. Daardoor was er geen treinverkeer mogelijk tot een uur of tien. Er zaten mensen […]