Wie zijn dit ? (7)

In een wegwerpmaatschappij als deze waarin trainers van voetbalclubs net zo vergankelijk zijn als Gerard Joling bij de Toppers, is de weemoed sterk naar continuïteit en klassieke momenten. Voor de redactie van Goorsnieuws.nl de uitgelezen mogelijkheid om weer een foto van ‘Oald Goor’ uit de oude doos te halen.  In de zoektocht naar de identiteit van Gorenaren zijn we vandaag toe aan deel 7. Als te doen gebruikelijk zijn we op zoek naar drie mensen die in een ver verleden op de kiek zijn gezet. Deze foto is net na de Tweede Wereldoorlog genomen. Herkent u iemand van dit drietal?  Mail het naar redactie@nullgoorsnieuws.nl

Gerelateerde berichten

  • Eerste loonwerker firma Verdriet & Zoon9 juli 2013 Eerste loonwerker firma Verdriet & Zoon Ook in Goor is ondanks het goederenvervoer en alle verkeersperikelen de komkommertijd aangebroken. En dus dook de redactie de zolder op om een paar fraaie oude prenten uit de doos te […]
  • Reislustige brandweer in ’51…8 juli 2010 Reislustige brandweer in ’51…     In de categorie 'Uit de oude doos' een mooie foto van de Goorse brandweer die in mei van het jaar 1951 met aanhang op reis ging naar het Duitse Koningswinter. Enkele van de Gorenaren […]
  • Tachtig jaar zwembad De Whee19 augustus 2010 Tachtig jaar zwembad De Whee Ruim tachtig jaar geleden is de basis gelegd voor het huidige zwembad De Whee. In 1929 had 'De vereeniging Goor Vooruit' de wens om een zwembad in Goor op te richten. De directeur van de […]
  • Wie zijn dit ? (1)21 mei 2008 Wie zijn dit ? (1) Dit zijn de eerste foto's van Gorenaren die op de kiek zijn gezet in een ver verleden en waarvan Goorsnieuws.nl er wekelijks een drietal van zal laten zien. De vraag is: Wie zijn dit ? De […]
  • Wie zijn dit ? (6)21 september 2008 Wie zijn dit ? (6) Vroeger was alles beter; en zeker in tijden waarin beleggen net zo grillig en onverantwoord is als de liefde bedrijven in tijden van chlamydia, is de weemoed sterk naar een moment van […]