Seniorentocht succesvolle aftrap Schoolfeest

De traditionele Seniorentocht, georganiseerd door het Schoolfeestbestuur, was dit jaar door het fraaie lenteweer een succes. Meer dan 270 Goorse ouderen togen, verdeeld over zeven bussen, over de Gelderse dreven. De organisatie had een route uitgestippeld langs Toldijk en Doesburg, waar de ouderen konden genieten van de stralende zon en enkele interessante trekpleisters. Zo brachten de Goorse senioren een bezoek aan het oudste café-restaurant (De Waag sinds 1478) van Nederland waar ook een biertje werd genuttigd. Ook werd er een kijkje genomen in het Mosterdmuseum. De dag werd afgesloten met een diner bij de Bebsel, waar zelfs nog werd gedanst door de senioren, die muzikaal werden bijgestaan door De Cherry`s.

seniorentocht1

seniorentocht2

seniorentocht3

seniorentocht4

Bron foto`s: www.schoolfeest.com (Daar ook meer info over de Seniorentocht)

Gerelateerde berichten

  • Handbalclub met plantjes langs de deur22 april 2015 Handbalclub met plantjes langs de deur De Goorse handbalvereniging Dynamiek houdt komende zaterdag de jaarlijkse plantjesactie. Jeugdleden gaan samen met ouders en senioren leden de zognoemde voorjaarsbloeiers in diverse wijken […]
  • Wijnkamp in actie tegen hondenpoep24 oktober 2013 Wijnkamp in actie tegen hondenpoep Ook de bewoners van De Wijnkamp hebben zich gegroepeerd. De omwonenden komen in actie tegen hondenstront. "Vanmorgen was het wederom raak. Een grote lading bij mijn buurman voor. En ook […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (2)22 juni 2021 Schoolfeestnieuws in het kort (2) * Vorig jaar zwierf een pluchen leeuw door Goor die overal opdook en via social media veel gedeeld werd tijdens zijn 'Schoolfeestavonturen'. Het dier heeft dat feest niet overleefd en […]
  • Gorenaar doen boodschappen in eigen kern15 oktober 2015 Gorenaar doen boodschappen in eigen kern Er mogen dan zorgen zijn over leegstand en ambiance in het Goorse centrum, toch doen de Gorenaren vaker boodschappen in de eigen kern. Dat blijkt althans uit onderzoek van  I&O […]
  • Wat gaat er gebeuren bij ’t Kukelnest?20 september 2018 Wat gaat er gebeuren bij ’t Kukelnest? Wat moet er in de toekomst allemaal gaan gebeuren bij kinderboerderij 't Kukelnest. Dat is de centrale vraag tijdens de ledenvergadering komende dinsdag in het gebouw op het terrein aan de […]