Seniorentocht succesvolle aftrap Schoolfeest

De traditionele Seniorentocht, georganiseerd door het Schoolfeestbestuur, was dit jaar door het fraaie lenteweer een succes. Meer dan 270 Goorse ouderen togen, verdeeld over zeven bussen, over de Gelderse dreven. De organisatie had een route uitgestippeld langs Toldijk en Doesburg, waar de ouderen konden genieten van de stralende zon en enkele interessante trekpleisters. Zo brachten de Goorse senioren een bezoek aan het oudste café-restaurant (De Waag sinds 1478) van Nederland waar ook een biertje werd genuttigd. Ook werd er een kijkje genomen in het Mosterdmuseum. De dag werd afgesloten met een diner bij de Bebsel, waar zelfs nog werd gedanst door de senioren, die muzikaal werden bijgestaan door De Cherry`s.

seniorentocht1

seniorentocht2

seniorentocht3

seniorentocht4

Bron foto`s: www.schoolfeest.com (Daar ook meer info over de Seniorentocht)

Gerelateerde berichten

  • Vinylparty, Släpstick en Anne Frank…UPDATE5 november 2021 Vinylparty, Släpstick en Anne Frank…UPDATE Met de feestdagen in aantocht zijn er, ondanks de aangescherpte coronaregels, toch weer de nodige activiteiten te bezoeken in het Goorse. Zo ook dit weekeinde. Vanavond is er een […]
  • Goorse wielerronde krijgt finale VIRO Cup24 mei 2017 Goorse wielerronde krijgt finale VIRO Cup De Ronde van Goor is dit jaar de finalewedstrijd van de VIRO Criterium Cup Twente. Door organisatorische redenen verplaatste de organisatie van de wielerronde het evenement eerder al van […]
  • zwarte kat5 februari 2011 zwarte kat he mark wat hoor ik kat al weer terug bij jouw loes visser
  • Truus Lantink centraal in Portret5 april 2016 Truus Lantink centraal in Portret Truus Lantink is zondag te gast bij Hofstreek Portret. Lantink is sinds kort voorzitter van de Goorse afdeling van 'Vrouwen van Nu'. De 67-jarige Haaksbergse schildert en reist graag. Ze […]
  • Over zachte stemmen, hackers en 20 jaar Hof van Twente…6 januari 2021 Over zachte stemmen, hackers en 20 jaar Hof van Twente… Normaal gesproken spreekt ze een overvolle hal van het Goorse gemeentehuis toe aan het begin van elk nieuwe jaar. Dit keer stond ze alleen voor een camera met haar Nieuwjaars-toespraak. […]