Vorkink aan tafel bij NOVA

Onderzoeksjournalist Rob Vorkink komt vanavond in het programma NOVA praten over de nieuwe onthullingen over de oorzaak van de vuurwerkramp in Enschede. De Goorse journalist heeft de afgelopen maanden veel gesprekken gevoerd met betrokkenen rondom de ramp, die op 13 mei 2000 plaats vond. In de reportageserie, die morgen op RTV Oost begint, zit onder meer een verklaring van een kroongetuige. In de NOVA-uitzending van vanavond, die wordt gepresenteerd door Clairy Polak, komen ook cameraman Frans Strikker en advocaat Peter Plasman aan het woord.

33017

Gerelateerde berichten

  • Olympia 1 is titelkandidaat maar kan ook nog degraderen29 oktober 2018 Olympia 1 is titelkandidaat maar kan ook nog degraderen Het is ongemeen spannend in de eerste klasse c van de afdeling Oost waarin de tafeltennissers van Olympia goede zaken deden in de strijd om de titel. In eigen huis werd De Trefhoek met 6-4 […]
  • Behoud Havezathe haalt opnieuw bakzeil8 september 2009 Behoud Havezathe haalt opnieuw bakzeil Het actiecomité Behoud Havezathe Heeckeren ondervindt geen bijval van de Raad van State. Zij ziet namelijk geen reden om het nieuwe bestemmingsplan voor de Havezathe Heeckeren op te […]
  • Waerdenborch op vakantie na Run Swim Run16 juli 2017 Waerdenborch op vakantie na Run Swim Run De leerlingen van De Waerdenborch hebben het schooljaar afgesloten met een sportieve activiteit: Run-Swim-Run. Burgemeester Ellen Nauta gaf deze week in het zwembad in Markelo het […]
  • Gerrit 60 jaar20 april 2010 Gerrit 60 jaar Gerrit Kiffen, alias lieve man,  lieve (schoon)vader en super opa is vandaag 60 jaar geworden. Dit mag natuurlijk niet zomaar voorbij gaan, de familie heeft dan ook groots uitgepakt en […]
  • Kater Tommie vermist omgeving Gondalaan1 december 2018 Kater Tommie vermist omgeving Gondalaan Kater Tommie is sinds donderdagmiddag spoorloos. Tommie is vertrokken vanaf de Gondalaan met onbekende bestemming. Hij is gechipt, Europees kort roodharig en 7 maanden oud. Heeft u Tommie […]