GFC maakt gehakt van MEC

GFC is uitstekend begonnen in de strijd om handhaving in de vierde klasse. De ploeg van trainer Benno van Weersel won in eigen huis ruim van MEC. De bezoekers uit Winterswijk werden met een 5-0 nederlaag naar huis gestuurd. Sander Bor nam de openingstreffer voor zijn rekening. Simon Ruumpol bracht voor rust nog de 2-0 op het scorebord. In het tweede bedrijf breidden Arne Alink (foto), Kick Ditzel en Rick Letteboer (strafschop) de score uit naar 5-0. Het duel tussen Wilhelminaschool en Raalte werd een prooi voor de bezoekers, 2-3. GFC gaat zondag op bezoek bij Raalte. Op Tweede Pinksterdag wacht het laatste pouleduel tegen Wilhelminaschool. De poulewinnaar speelt komend seizoen in de vierde klasse.
mec1
 

Gerelateerde berichten

  • Geen treinen door boom op het spoor (update)3 januari 2012 Geen treinen door boom op het spoor (update) Tussen Goor en Delden reden dinsdag enige tijd geen treinen. Er lag namelijk een boom op het spoor. Vervoersmaatschappij Syntus heeft tussen Goor en Delden bussen ingezet. Reizigers […]
  • Bejaarde vrouw langere tijd vermist6 augustus 2011 Bejaarde vrouw langere tijd vermist De Politie Twente moest vanmiddag opnieuw uitrukken voor een vermiste persoon uit Goor. Een 77-jarige dame was lange tijd vermist in de omgeving van De Stoevelaar. De dame, die Alzheimer […]
  • Exterkate promoveert met HC Twente18 juni 2013 Exterkate promoveert met HC Twente Hans Exterkate is afgelopen weekend met het eerste herenteam van HC Twente uit Hengelo gepromoveerd naar de tweede klasse. De Goorse hockeycoach, die als speler en trainer actief was bij […]
  • ZondagMiddagCafé weer op de rol10 februari 2020 ZondagMiddagCafé weer op de rol Het ZondagMiddagCafé in Goor is komende zondag weer geopend voor senioren uit de hele Hof van Twente. Onder het genot van een hapje en een drankje kan er worden gebiljart, gesjoeld, […]
  • Prinses Beatrix Spierfonds 60 jaar17 september 2016 Prinses Beatrix Spierfonds 60 jaar  Het Prinses Beatrix Spierfonds bestaat dit jaar 60 jaar. Dat betekent dus dat al zestig jaar mensen langs de deuren trekken met de collectebus. Bij de familie van Gitty Borkens-Wiggers […]