De Goorse Rolling Stones…

Een schitterend relaas van Hengeloër Bert Freriks op het digitale huis van het poparchief Twente over een Goorse band in het midden van de jaren zestig: The Jinx. Daarin was hij de zanger en speelden ook de Gorenaren Wim Braakhuis (gitaar), Woldemar Aman (bas) en Hans Assink (drums). De band speelde regelmatig in Goor en andere plaatsen in de regio en had zelfs een heuse fanclub. The Jinx bestond een paar jaar waarna het Goorse deel van de band doorging onder de naam For Sale met toen als zanger Tom Magnin die later ook bij het Twente Combo actief was. Het is de bedoeling om een reünie te organiseren voor de bandleden en de leden van de toenmalige fanclub. Daarover later meer. Voor het verhaal van Freriks en zijn Goorse belevenissen klik HIER.

Thejinxgoor2

Gerelateerde berichten

  • Bril gevonden in de Schoolstraat (Update)26 januari 2013 Bril gevonden in de Schoolstraat (Update) Vanmorgen is een bril gevonden in de Schoolstraat, in het deel tussen Boensma automaterialen en de Iependijk. De bril heeft een blauw montuur en de glazen zitten alleen aan de onderzijde […]
  • Nagenieten van het Schoolfeest op tv…8 juli 2019 Nagenieten van het Schoolfeest op tv… De Schoolfeest-uitzendingen van Hofstreek TV worden komende zondag herhaald. Allereerst is er om 12:00 uur een verslag van de Seniorenreis en de Kinderoptocht. Vanaf 14:00 uur is de grote […]
  • Meer dan 30 kramen bij Kleurrijk in de Hof17 mei 2022 Meer dan 30 kramen bij Kleurrijk in de Hof Tijdens het evenement Kleurrijk in de Hof worden komende zaterdag meer dan dertig kramen opgesteld waar iets te doe, te zien of te proeven is. Tijdens het multi-culturele samenzijn op het […]
  • Goor blijkt subsisidietopper16 januari 2014 Goor blijkt subsisidietopper Er is in Goor verhoudingsgewijs veel subsidiegeld besteed in vergelijking met andere plaatsen. In de afgelopen vier jaar is er in de gemeente Hof van Twente 67 miljoen euro aan […]
  • Mark Alink bezorgt Hector een punt10 mei 2009 Mark Alink bezorgt Hector een punt Hector heeft de competitie afgesloten met een gelijkspel. Op sportpark het Doesgoor speelde de ploeg van de naar Sp. Overdinkel vertrekkende trainer René Belt met 2-2 gelijk tegen Rood […]