De Goorse Rolling Stones…

Een schitterend relaas van Hengeloër Bert Freriks op het digitale huis van het poparchief Twente over een Goorse band in het midden van de jaren zestig: The Jinx. Daarin was hij de zanger en speelden ook de Gorenaren Wim Braakhuis (gitaar), Woldemar Aman (bas) en Hans Assink (drums). De band speelde regelmatig in Goor en andere plaatsen in de regio en had zelfs een heuse fanclub. The Jinx bestond een paar jaar waarna het Goorse deel van de band doorging onder de naam For Sale met toen als zanger Tom Magnin die later ook bij het Twente Combo actief was. Het is de bedoeling om een reünie te organiseren voor de bandleden en de leden van de toenmalige fanclub. Daarover later meer. Voor het verhaal van Freriks en zijn Goorse belevenissen klik HIER.

Thejinxgoor2

Gerelateerde berichten

  • GFC hard onderuit in Enschede14 december 2014 GFC hard onderuit in Enschede GFC heeft de laatste wedstrijd voor de winterpauze met 4-0 verloren. In Enschede werd het tegen de nummer twee van de ranglijst, FC Het Centrum, 4-0. Alle goals vielen na rust. Voor de […]
  • GroenLinks en PvdA willen biodiversiteit op zonneparken23 februari 2021 GroenLinks en PvdA willen biodiversiteit op zonneparken De lokale fracties van GroenLinks en de Partij van de Arbeid willen bio- diversiteit en de aanleg van zonnepanelen aan elkaar gaan koppelen. Beide partijen constateren dat bij de huidige […]
  • Update: Fiets van Nadal weer terecht12 juni 2010 Update: Fiets van Nadal weer terecht Nadal Homan is op zoek naar zijn fiets. Hij heeft zijn fiets gisteren laten staan bij de Heeckerenschool (op slot) maar toen hij zijn fiets gisteravond wilde ophalen was deze verdwenen. […]
  • Zaterdag weer Turkse culturele dag31 mei 2013 Zaterdag weer Turkse culturele dag Komende zaterdag wordt er weer een Turkse culturele dag georganiseerd aan de Wheeme 23. Ook dit jaar belooft het weer een gezellige dag te worden waarin de verschillende culturen zich met […]
  • Strong Kids Obstacle Run wijkt nog niet26 april 2016 Strong Kids Obstacle Run wijkt nog niet Daar waar in andere en omliggende plaatsen al diverse activiteiten op Koningsdag door de slechte weersvooruitzichten zijn afgelast of verplaatst naar overdekte locaties, wil de stichting […]