De Goorse Rolling Stones…

Een schitterend relaas van Hengeloër Bert Freriks op het digitale huis van het poparchief Twente over een Goorse band in het midden van de jaren zestig: The Jinx. Daarin was hij de zanger en speelden ook de Gorenaren Wim Braakhuis (gitaar), Woldemar Aman (bas) en Hans Assink (drums). De band speelde regelmatig in Goor en andere plaatsen in de regio en had zelfs een heuse fanclub. The Jinx bestond een paar jaar waarna het Goorse deel van de band doorging onder de naam For Sale met toen als zanger Tom Magnin die later ook bij het Twente Combo actief was. Het is de bedoeling om een reünie te organiseren voor de bandleden en de leden van de toenmalige fanclub. Daarover later meer. Voor het verhaal van Freriks en zijn Goorse belevenissen klik HIER.

Thejinxgoor2

Gerelateerde berichten

  • Jimenez en Kolbe loodsen Hector langs Holten5 september 2021 Jimenez en Kolbe loodsen Hector langs Holten SV Hector is het nieuwe voetbalseizoen uitstekend begonnen. Het bekerduel in en tegen Holten werd met 0-1 gewonnen. De jonge Raul Jimenez (foto links) tekende voor de enige treffer van de […]
  • 100 voor Ellen Jansen3 februari 2017 100 voor Ellen Jansen Een bijzondere mijlpaal voor onze nieuwe lokale voetbaltrots. Ellen Jansen heeft haar 100ste doelpunt voor FC Twente gemaakt. De spits van de regerend landskampioen had vanavond in het […]
  • Hofderby in poulefase districtsbeker3 juli 2012 Hofderby in poulefase districtsbeker Twenthe Goor treft in het districtsbekertoernooi WVV '34 uit Hengevelde. Loting wees uit dat de hofderby een van de duels is in poule 23 waar ook Varsseveld en WVC uit Winterswijk […]
  • bussyntus26 november 2011 Bustijden naar SG Twickel aangepast De bussen van Syntus rijden per 11 december volgens een nieuwe dienstregeling. De lijnen 95 (Goor-Borculo) en 99 (Goor-Hengelo) zijn aangepast. Lijn 95 schrapt de bushalte aan het […]
  • Dualisme en de Raad (ingezonden brief)14 juli 2022 Dualisme en de Raad (ingezonden brief) De Raad is naar de hei geweest en heeft besloten om beter haar best te doen om ons als inwoners te vertegenwoordigen. Tot nu toe kwamen de voorstellen van het College en riepen de […]