De Goorse Rolling Stones…

Een schitterend relaas van Hengeloër Bert Freriks op het digitale huis van het poparchief Twente over een Goorse band in het midden van de jaren zestig: The Jinx. Daarin was hij de zanger en speelden ook de Gorenaren Wim Braakhuis (gitaar), Woldemar Aman (bas) en Hans Assink (drums). De band speelde regelmatig in Goor en andere plaatsen in de regio en had zelfs een heuse fanclub. The Jinx bestond een paar jaar waarna het Goorse deel van de band doorging onder de naam For Sale met toen als zanger Tom Magnin die later ook bij het Twente Combo actief was. Het is de bedoeling om een reünie te organiseren voor de bandleden en de leden van de toenmalige fanclub. Daarover later meer. Voor het verhaal van Freriks en zijn Goorse belevenissen klik HIER.

Thejinxgoor2

Gerelateerde berichten

  • ‘Geluksbudget’ blijft gehandhaafd19 augustus 2011 ‘Geluksbudget’ blijft gehandhaafd De gemeente Hof van Twente blijft geld beschikbaar stellen om mensen met een beperking of chronische ziekte uit een sociaal isolement te halen. Het zogenoemde 'geluksbudget' bleek vorig […]
  • Winst en verlies poloteams ZPC De Hof7 februari 2010 Winst en verlies poloteams ZPC De Hof De beide poloteams van ZPC De Hof presteerden dit weekend volgens verwachting. De heren wonnen ruim van Aquamigos. Tegen de hekkensluiter uit Den Bosch werd het 13-4. De dames speelden een […]
  • Filmfestival krijgt zeker een vervolg12 november 2019 Filmfestival krijgt zeker een vervolg Het Filmfestival in de Goorse Reggehof was afgelopen zondag wederom een groot succes en krijgt een vervolg tijdens een vijfde editie op 8 november van het volgend jaar. Een behoorlijk […]
  • Geen titel voor Olympia 220 april 2015 Geen titel voor Olympia 2 Het had zo mooi kunnen zijn. De tafeltennissers van het eerste en het tweede team van Olympia op regionaal eerste klasse-niveau. Het heeft niet zo mogen zijn. Olympia 1 pakte naar […]
  • Stoevelaarbewoners van auto naar keu12 juli 2011 Stoevelaarbewoners van auto naar keu Een fonkelnieuw biljart en een prachtige rit in een van de klassieke auto's. Het was een prachtige dag, vrijdag, voor de Stoevelaarbewoners. Tijdens het Bigband Festival op 2e paasdag […]