De Goorse Rolling Stones…

Een schitterend relaas van Hengeloër Bert Freriks op het digitale huis van het poparchief Twente over een Goorse band in het midden van de jaren zestig: The Jinx. Daarin was hij de zanger en speelden ook de Gorenaren Wim Braakhuis (gitaar), Woldemar Aman (bas) en Hans Assink (drums). De band speelde regelmatig in Goor en andere plaatsen in de regio en had zelfs een heuse fanclub. The Jinx bestond een paar jaar waarna het Goorse deel van de band doorging onder de naam For Sale met toen als zanger Tom Magnin die later ook bij het Twente Combo actief was. Het is de bedoeling om een reünie te organiseren voor de bandleden en de leden van de toenmalige fanclub. Daarover later meer. Voor het verhaal van Freriks en zijn Goorse belevenissen klik HIER.

Thejinxgoor2

Gerelateerde berichten

  • Sleutel gevonden in De Meene16 april 2020 Sleutel gevonden in De Meene Irene Altena heeft zo'n twee weken geleden een sleutel gevonden in De Meene. Ze wil graag weten wie de sleutel mist zodat ze deze terug kan geven aan de rechtmatige eigenaar. Wie […]
  • Hofstreek TV komt met herhaling Schoolfeest-marathon29 juni 2020 Hofstreek TV komt met herhaling Schoolfeest-marathon Bij Hofsteek TV zijn veel positieve reacties binnengekomen op de speciale Schoolfeest-uitzending. Deze wordt dan ook herhaald om de plaatsgenoten nog een kans te geven om zich onder te […]
  • ‘Geluksbudget’ blijft gehandhaafd19 augustus 2011 ‘Geluksbudget’ blijft gehandhaafd De gemeente Hof van Twente blijft geld beschikbaar stellen om mensen met een beperking of chronische ziekte uit een sociaal isolement te halen. Het zogenoemde 'geluksbudget' bleek vorig […]
  • Twenthe speelt gelijk tegen Zwolle18 maart 2018 Twenthe speelt gelijk tegen Zwolle Twenthe heeft vanmiddag een punt overgehouden aan het treffen met sv Zwolle. De ploeg van trainer Michel Mensink speelde met 1-1 gelijk. In de eerste helft was er een licht veldoverwicht […]
  • 8 april 2012 Goor in lichterlaaie Op een afstand lijkt er zich een grote inferno af te spelen in de Goorse binnenstad. Het ontbreken van sirenes en zwaailichten verraadt echter dat het om een vreugdevuur gaat. Het Goorse […]