Hector afgelast, GFC en Twenthe wel in actie

In het Twentse Haagje geen voetbal vanmiddag. De enige wedstrijd op Goorse bodem, tussen sv Hector en Emos, werd afgelast. Het hoofdveld op ’t Doesgoor heeft teveel te lijden gehad onder de regen die in de afgelopen weken is gevallen. Ook gisteren werd al niet gevoetbald op de grasvelden op De Whee. De ‘rood zwarte’ Hofderby tussen Rood Zwart en GFC gaat wel gewoon door. Het duel op sportpark Scheetheuvel in Delden begint om 14.00 uur. Dat geldt ook voor de wedstrijd die vv Twenthe moet spelen. De Goorse Tricolores gaamn op bezoek bij koploper HVV Hengelo. De tussenstanden zijn vanmiddag via deze site te volgen.

plashectorveld2

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Losser-Twenthe 2-6, GFC-Hector afgelast9 december 2018 Losser-Twenthe 2-6, GFC-Hector afgelast De eindstand van het duel in de derde klasse A: 3A 14.00 uur: KVV Losser - vv Twenthe  2-6 (doelpunten Twenthe: Mark Nijland, Koen Morsink, Jeffrey Asbroek, Stein Jeurlink, Wouter […]
  • Goorse clubs door sneeuwval niet in actie9 december 2017 Goorse clubs door sneeuwval niet in actie De Goorse clubs in de derde- en vierde klasse B komen morgen niet in actie in competitieverband. De winterse omstandigheden en de slechte staat van de velden heeft ervoor gezorgd dat de […]
  • Voetbalwedstrijden afgelast29 januari 2017 Voetbalwedstrijden afgelast Twee van de duels die de Goorse voetbalclubs morgen zouden moeten spelen zijn al afgelast. Op sportpark 't Piepwillem ligt nog teveel sneeuw op het kunstgras waardoor de wedstrijd […]
  • Hans Mensink rapporteur tweede derby23 september 2014 Hans Mensink rapporteur tweede derby Hans Mensink is de rapporteur in de contest 'Derbyplayer of the Year' bij de tweede Goorse ontmoeting in het nieuwe voetbalseizoen tussen sv Hector envv  Twenthe. De Gorenaar was in de […]