OAD in zee met Telegraaf Media Group

De Goorse vervoerder OAD gaat in zee met de grote Telegraaf Media Groep (TMG). Om het reisaanbod onder de aandacht van een groot en gevarieerd publiek te brengen zullen er regelmatig advertenties worden getoond in De Telegraaf, De Financiële Telegraaf, VROUW, Privé en Metro. Ook zullen er radiospots te horen zijn op Sky Radio, Radio Veronica en Classic FM. De OAD Groep die eerder in handen was van de familie ter Haar en met het hoofdkantoor in Holten, ging vorig jaar failliet. De bustak werd overgenomen door Gorenaar Frans Schuitemaker die vanuit het Twentse Haagje, het bedrijf in de reisbranche weer een nieuwe impuls wil geven.

OADBus2

Gerelateerde berichten

  • KLM-topman nieuwe directeur OAD4 juni 2015 KLM-topman nieuwe directeur OAD De Goorse reisoperator OAD heeft in Bastiaan Hoogendoorn de nieuwe algemeen directeur gevonden. Hoogendoorn komt van luchtvaartmaatschappij KLM waar hij marketingdirecteur was. De directie […]
  • Frans Schuitemaker op TV Oost19 oktober 2014 Frans Schuitemaker op TV Oost De Goorse ondernemer Frans Schuitemaker is vandaag te zien in het programma 'Stand van Zaken' op TV Oost. Hij wordt in dat zakelijk magazine aan de tand gevoeld door Jan Medendorp. […]
  • Gestolen OAD-bus is terecht21 juni 2016 Gestolen OAD-bus is terecht De OAD-bus die gisteren werd gestolen in het Italiaanse Verona is terug. Een in Verona woonachtige Nederlandse vrouw traceerde bus in een dorpje vlakbij de stad en vond het opvallend dat […]
  • Ter Haar wil 80 miljoen van de Rabobank5 januari 2015 Ter Haar wil 80 miljoen van de Rabobank De Goorse familie ter Haar claimt 80 miljoen euro van de Rabobank voor het veroorzaken van het faillissement van reisorganisatie Oad in Holten. Volgens de Telegraaf wordt dinsdag […]
  • Keurmerk voor ‘nieuwe’ OAD7 januari 2015 Keurmerk voor ‘nieuwe’ OAD OAD heeft het ANVR-lidmaatschap verkregen. Dat is een belangrijke stap voor de Goorse reisaanbieder die daarmee weer een prominente plek in de reisbranche kan innemen. Gorenaar […]