Politie betrapt jongeren tijdens vernieling auto

Diverse personenauto’s hebben het dit weekend moeten ontgelden in Goor. De politie heeft afgelopen vrijdag twee jongens van 16 en 18 aangehouden vanwege de vernieling van een personenauto. De twee jonge onverlaten werden op heterdaad betrapt door de politie, die daarna logischerwijs gelijk tot aanhouding kon overgaan. Naast die vernieling werd er dit weekend ook een auto beschadigd aan de Wulpstraat. De daders daarvan zijn nog niet gevonden, dus roept de politie getuigen op zich te melden, mocht uĀ iets weten van deze vernieling. Dat kan via het telefoonnummer 0900-8844.

Politieafbeelding

Gerelateerde berichten

  • Man vlucht dak op na bezoek politie29 maart 2021 Man vlucht dak op na bezoek politie Consternatie in de Goorse van Kollaan vanavond. Daar sloeg een man op de vlucht toen hij bezoek kreeg van de politie. Hij is uiteindelijk op dak van zijn woning gaan zitten en weigerde […]
  • Gorenaar aangehouden voor vernieling en baldadigheid23 januari 2021 Gorenaar aangehouden voor vernieling en baldadigheid Een 20-jarige Gorenaar is donderdagavond aangehouden in het buitengebied van Markelo. De politie ontwaarde rond 23:30 uur een auto dat, een op dat moment onbekend voorwerp, voort trok met […]
  • Drie mannen aangehouden vanwege drugsbezit27 mei 2020 Drie mannen aangehouden vanwege drugsbezit De politie heeft afgelopen zondag in de Spoorstraat in Goor drie mannen gearresteerd vanwege drugsbezit. Ook wordt het trio verdacht van handel in harddrugs. De mannen reden in een auto […]
  • Dronken agressieveling en vernielde auto’s in de afgelopen week22 april 2020 Dronken agressieveling en vernielde auto’s in de afgelopen week De politie heeft vrijdagavond net na 23:00 uur een dronken man aangehouden die een deuk had geslagen in de auto van zijn vriendin. De man kreeg een proces verbaal en werd verzocht zijn […]
  • Vernielingen aan auto’s en inbraken…6 april 2018 Vernielingen aan auto’s en inbraken… In het weekbericht van de politie allereerst een inbraak in een bedrijf aan de Klavermaten op industrieterrein Zenkeldamshoek. Daar werd aan het einde van vorige week vrijdagavond […]