GFC wint Hofderby met overtuigende cijfers

De Hofderby is een prooi geworden voor de Goorse roodzwarten. GFC had in Delden weinig moeite met Rood Zwart. Het werd 0-4 voor de bezoekers. Naast één treffer van Olaf Siegers (foto) wisten ook de gebroeders Lex en Kick (2x) Ditzel het net te vinden. De doelpunten werden evenredig verdeeld over beide helften. De ploeg van trainer Romano Lammertink klimt door de eenvoudige zege naar de vijfde plek in de vierde klasse B. Hector kwam vandaag niet in actie. Het veld op ’t Doesgoor werd afgekeurd.Olaf Siegers GFC

Gerelateerde berichten

  • GFC onderuit tegen Bornerbroek28 november 2021 GFC onderuit tegen Bornerbroek GFC verloor gisteren teleurstellend, de thuiswedstrijd tegen RKSV Bornerbroek. In de wedstrijd die zonder publiek gespeeld moest worden werd het uiteindelijk 3-4. Al in de vijfde minuut […]
  • GFC thuis en twee Hofderby’s dit weekeinde27 november 2021 GFC thuis en twee Hofderby’s dit weekeinde De vlaggeschepen van de drie Goorse voetbalclubs komen dit weekeinde weer, zonder publiek, in actie. GFC speelt vanmiddag in de zaterdag vierde klasse F tegen RKSV Bornerbroek dat vorige […]
  • GFC simpel langs Lemele21 november 2021 GFC simpel langs Lemele GFC won gisteren in de vierde klasse F van het zaterdagvoetbal simpel in en tegen Lemele. Het werd, zonder publiek, 0-6. Bij rust was het al 0-3 voor de ploeg van trainer Romano […]
  • GFC moeiteloos langs Daarle6 november 2021 GFC moeiteloos langs Daarle GFC had vanmiddag geen enkele moeite met laagvlieger Sportclub Daarle in de vierde F van het zaterdag amateurvoetbal. Het werd 7-0 op sportpark Heeckeren en Olaf Siegers was het meest […]
  • Er is wat te halen voor de Goorse clubs…6 november 2021 Er is wat te halen voor de Goorse clubs… Een QR-code is toch niet nodig dus eenieder kan zich dit weekeinde vrij bewegen naar de Goorse sportparken voor de voetbalduels van de drie Goorse clubs die alle drie thuis spelen tegen […]