Twenthe wint bij koploper Hengelo

Twenthe heeft voor een verrassing gezorgd in de vierde klasse B. De ploeg van trainer Michiel Mensink won met 3-2 bij koploper Hengelo. Twenthe was de betere ploeg bij de lijstaanvoerder en nam ook de leiding via Koen Morsink. Daarna voegde Hengelo zich, ietwat gelukkig, in het tweede bedrijf zelfsĀ twee keer op het scorebord, 2-1. Een fikse tegenslag voor Twenthe, dat in het laatste kwartier wel veel veerkracht toonde. Roy Vrielink maakte eerst gelijk, waarna aanvoerder Mark Nijland in extremis voor de verrassendeĀ overwinning zorgde. Hierdoor is de titelstrijd weer wat spannender geworden in de competitie. Het Centrum staat nu twee punten voor op Hengelo, maar heeft wel een duel meer gespeeld. Twenthe staat zevende.

Twenthehengelooo

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Twenthe legt na rust Barbaros over de knie22 maart 2015 Twenthe legt na rust Barbaros over de knie Twenthe Goor heeft een benauwde zege behaald op Barbaros. De ploeg van trainer Michiel Mensink won op het eigen sportpark met 3-2 van de laagvlieger. Halverwege leidden de bezoekers nog […]
  • Twenthe verliest in slechte wedstrijd van Albatross27 november 2016 Twenthe verliest in slechte wedstrijd van Albatross Twenthe heeft zichzelf een slechte dienst bewezen in de derde klasse B van het zondagamateurvoetbal. De Goorse Tricolores verloren vandaag met 1-0 van Albatross en blijven daardoor in de […]
  • Eerbeekse Boys-Twenthe 3-2, BSC Unisson-GFC 3-2, LSV-Hector 1-118 september 2016 Eerbeekse Boys-Twenthe 3-2, BSC Unisson-GFC 3-2, LSV-Hector 1-1 De eindstanden van de duels van de Goorse voetbalclubs: 3B: 14.00: uur: Eerbeekse Boys - vv Twenthe 3-2 (doelpunten Twenthe: Jasper Groothuis en Mark Nijland) 4B: 14.00 uur: BSC […]
  • Twenthe dendert over Warnsveldse Boys: 7-24 december 2016 Twenthe dendert over Warnsveldse Boys: 7-2 Twenthe heeft vandaag uitstekende zaken gedaan in de derde klasse B door de nummer 5 van de ranglijst, Warnsveldse Boys, met 7-2 over de knie te leggen. Na 13 minuten viel de eerste goal […]