Franky Carricane zoekt feestgangers laatste optreden

Een eenmalige rentree van voormalig top-DJ Franky Carricane lijkt aanstaande. Binnenkort hoopt de markante Gorenaar, beter bekend als Frans Tibbe, nog één keer de dansvloer in vervoering te brengen. De reden van zijn comeback onderschrijft zijn enorme populariteit van weleer in de omgeving als DJ. “Afgelopen zaterdag kwam een Goors stel bij mij aan de deur met het verzoek om op hun feestje bij De Pot de muziek te verzorgen”, laat Tibbe weten. “In eerste instantie heb ik dit afgewezen, maar kreeg later die dag spijt van mijn besluit. Het bloed kruipt waar het niet gaan!  Graag wil ik nog éénmaal schitteren om daarna mijn draaitafel aan de spreekwoordelijke wilgen te hangen.” Franky Carricane wil graag in contact komen met het feestpaar. Zij kunnen contact opnemen met Frans via 06-10757550 of via de mail.

wintersgenieten franky carricane

  

Gerelateerde berichten

  • Multicultureel feest Gijmink26 mei 2010 Multicultureel feest Gijmink Er komt een multicultureel buurtfeest in 't Gijmink. Dit op initiatief van enkele bewoners van de wijk die in deze jaren een metamorfose aan het ondergaan is. Op het schoolplein van de […]
  • brandweerpakken30 mei 2012 Vingerplant zoekt brandweerspullen Firma Vingerplant viert bij de komende editie van de Allegorische Optocht haar 15-jarig jubileum. De wagenbouwers, die elk jaar weer voor veel spektakel zorgen, pakken dit jaar ook extra […]
  • Digitale informatieborden in bedrijf17 december 2015 Digitale informatieborden in bedrijf De digitale informatieborden aan de invalswegen van Goor zijn geplaatst en sinds gisteren ook actief. Er wordt de komende dagen getest met een welkomsttekst en moeten echt gaan […]
  • Hector uit Protos-Weeringtoernooi29 december 2012 Hector uit Protos-Weeringtoernooi De zaalvoetballers van sv Hector zijn in de kwartfinale van het prestigieuze Protos-Weering-toernooi uitgeschakeld. De ploeg met een groot deel van de eerste elftalspelers van de […]
  • en taart bakken30 november 2012 ‘Kukelnesters’ te voet naar Enschede Medewerkers van Het Kukelnest zetten zich eind deze maand ook in voor de actie van 3FM Serious Request. De verstandelijke beperkte medewerkers gaan op vrijdag 21 december te voet naar […]