Kinderen speciaal onderwijs blijven in de optocht

Ook in de komende editie van de kinderoptocht tijdens het Goorse School en Volksfeest zal een groep leerlingen uit het speciaal onderwijs acte de presence geven. Vorig jaar was er het succesvolle debuut van De Zevensprong. Deze groep, een initiatief van Pascale Hazenkamp, Susan Mascini en Saskia Heuvelink,  maakt nu een doorstart onder de naam ‘Völle Wille’. Iedereen uit Goor die gebruik maakt van het speciaal basisonderwijs en niet in Goor op school zit kan zich aanmelden. Ook ouders worden opgeroepen om zich te melden en mee te helpen. Aanmelden kan tot 10 maart via de mail: sbo.vollewille@nullgmail.com.

ZevensprongoptochtDe Zevensprong vorig jaar vlak voor de start

Gerelateerde berichten

  • Kinderen van speciaal onderwijs gevraagd voor Kinderoptocht23 februari 2018 Kinderen van speciaal onderwijs gevraagd voor Kinderoptocht Evenals voorgaande jaren wil een drietal enthousiaste moeders ook dit jaar weer zorgen voor deelname van kinderen in het speciaal onderwijs aan de Kinderoptocht tijdens het School en […]
  • Optochtgroep Völle Wille zoekt kinderen in speciaal onderwijs8 maart 2016 Optochtgroep Völle Wille zoekt kinderen in speciaal onderwijs Optochtgroep 'Völle Wille' is voor de komende editie van de kinderoptocht tijdens het Goorse School en Volksfeest weer op zoek naar Goorse basisschoolkinderen die, niet in Goor, in het […]
  • Schoolfeestbestuur wil meer optochtbezoekers van buiten Goor26 maart 2016 Schoolfeestbestuur wil meer optochtbezoekers van buiten Goor Het bestuur van de stichting School en Volksfeest gaat nadrukkelijk de publiciteit zoeken buiten Goor en de overige kernen in de Hof van Twente om meer bezoekers naar de Goorse optochten […]
  • Optochten opnieuw op Hofstreek TV29 juni 2017 Optochten opnieuw op Hofstreek TV De kinderoptocht van afgelopen zaterdag en de allegorische optocht op de zondag tijdens het School en Volksfeest worden komende zondag opnieuw uitgezonden op Hofstreek TV. De herhalingen […]
  • Goorse optochten dit weekeinde op tv29 juni 2018 Goorse optochten dit weekeinde op tv De Goorse optochten van het afgelopen Schoolfeestweekeinde zijn vanaf zondag op verschillende tijdstippen te zien op de lokale tv-zender Hofstreek TV. Komende zondag is vanaf 12:00 uur de […]