Krange produceert eigen penning

muntkrangeWagenbouwgroep Krange komt dit Schoolfeest met een eigen penning. Het valt te betwijfelen of deze munt ook dient als Schoolfeestpenning (deze is namelijk rond) in de Tent, maar de penningen zijn in ieder geval geldig voor de attracties op de wagen van de groep. Bij de wagengroep Krange, die al enkele jaren meedoet aan de Allegorische Optocht, zijn met name veel jongeren actief.

Gerelateerde berichten

  • VVD onderdeel van nieuw Twents netwerk29 mei 2016 VVD onderdeel van nieuw Twents netwerk De lokale VVD krijgt een regionaal netwerk boven zich. In het kader van de bestuurshervormingen die door het hoofdbestuur van de VVD zijn geïnitieerd, is het lokale netwerk Twente Centraal […]
  • Ruut vertrokken voor warme marathon22 augustus 2015 Ruut vertrokken voor warme marathon Als een winnaar kwam hij, begeleid door Apollo, in een open auto vanuit zijn huis op de Whee, het Schoolfesstplein opgereden. Toch moest toen de zege nog behaald worden. Ruut te Velthuis […]
  • Klaassen met Oranje ondanks de muggen op weg naar finale WK1 augustus 2015 Klaassen met Oranje ondanks de muggen op weg naar finale WK Voor Lieke Klaassen en Oranje breekt de cruciale fase aan tijdens het WK Waterpolo. De wereldtopper uit Goor moet eerst met het Nederlandse team Kazachstan zien te bedwingen. Een horde die […]
  • jb kat heeckeren29 maart 2014 Kat op het Heeckeren de weg kwijt Een kat heeft op het Heeckeren de verkeerde woning als thuisbasis gekozen. Han heeft zich over het diertje ontfermd. De eigenaar kan met hem contact opnemen via telefoonnummer 06-21508959.
  • Finales Open Goorse dit jaar bij GTC6 augustus 2014 Finales Open Goorse dit jaar bij GTC Bij de Goorse tennisverenigingen zijn de voorbereidingen op de Landhuisliving Open Goorse kampioenschappen inmiddels in volle gang. Van 24 tot en met 31 augustus wordt er op het complex […]