Richard Michel opent depot in Goor

Richard Michel Bloemen&Planten opent binnenkort een depot op het Goorse bedrijventerrein Zenkeldamshoek. De onderneming heeft bloemenwinkels in Hengelo, Borne, Enter, Vroomshoop en Vriezenveen. Daar komt op korte termijn een tweede Hengelose vestiging bij, alsmede een filiaal in Haaksbergen. Dat is de reden dat besloten is om een eigen depot te openen in de regio van waaruit de winkels kunnen worden bevoorraad.”De voornaamste reden om dit depot te openen is voor ons de versheid van het product te garanderen, dit kan je in onze ogen enkel ┬ábereiken door de keten zo kort mogelijk te maken” aldus Peter de Wit van Richard Michel. “Van de kweker gaat het product direct naar het depot in Goor waar het winkelklaar gemaakt wordt”. Er is gekozen voor een bedrijfshal van 700 vierkante meter aan de Klavermaten die vanaf 1 april voor vijf jaar wordt gehuurd via Uniek Bedrijfsmakelaars.

Michelbloemenpand

Gerelateerde berichten

  • Gemeenteraad stemt in met uitbreiding en zonnepanelen op daken Zenkeldamshoek18 december 2021 Gemeenteraad stemt in met uitbreiding en zonnepanelen op daken Zenkeldamshoek De gemeenteraad heeft deze week ingestemd met het bestemmingsplan voor de uitbreiding van het bedrijventerrein Zenkelsdamshoek. Naar aanleiding van vragen van het CDA over dit […]
  • Zenkeldamshoek gaat fors uitbreiden17 september 2021 Zenkeldamshoek gaat fors uitbreiden Het Goorse bedrijventerrein Zenkeldamshoek zal fors worden uitgebreid. Vanaf komende woensdag, 22 september, ligt daarvoor een nieuw bestemmingsplan zes weken ter inzage. Het terrein van […]
  • Zenkeldamshoek wordt uitgebreid17 september 2020 Zenkeldamshoek wordt uitgebreid Bedrijventerrein Zenkeldamshoek wordt uitgebreid. De zogenoemde Ontwikkelingsmaatschappij Zenkeldamshoek (OMZ) heeft extra gronden aangekocht aan de overkant van de Zomerweg, ten […]
  • Alom gezelligheid tijdens Burendag 201822 september 2018 Alom gezelligheid tijdens Burendag 2018 Het is de vierde zaterdag van september en dat betekent landelijke Burendag. Op verschillende plekken in Goor wordt het evenement, dat bedoeld is om gezellig samen te komen en iets goeds […]
  • Zenkeldamshoek blijft groeien2 maart 2018 Zenkeldamshoek blijft groeien Het gaat goed met bedrijventerrein Zenkeldamshoek. In de eerste maanden van dit jaar zijn inmiddels al zes verkoopcontracten getekend voor het bedrijventerrein in Goor. De betreffende […]