Boake zoekt hout…

De houtberg op het Roelofsenterrein krijgt steeds meer volume. Veel Gorenaren hebben al een bijdrage geleverd aan de Boake maar het blijft mogelijk om hout te brengen. Dat kan ook morgen weer van 09.00 uur tot 16.00 uur. De organiserende stichting LOER heeft zoals elk jaar wel weer enige eisen aan het aangeleverde hout. Zo worden boomstammen dikker dan 20 centimeter geweigerd. Ook boomstronken worden niet aangenomen. Voor degenen die geen passend vervoer hebben, of om wat voor reden dan ook niet in staat zijn om het hout zelf te kunnen komen brengen, bestaat wederom de mogelijk om het hout op te laten halen door Stichting LOER. Informatie daarover en over alles wat met de Boake te maken heeft is te verkrijgen via voorman Hennie Smit via nummer 06-14491636.

IMG_9870

Gerelateerde berichten

  • Boake brengt Goor op de been5 april 2015 Boake brengt Goor op de been De boake brandt. Voorafgegaan door Apollo en de lampionnenoptocht bestaande uit vele tientallen kinderen, hebben duizenden Gorenaren deze Eerste Paasdag hun weg naar het Roelofsenterrein […]
  • Alleen de vlag wappert fier…21 april 2019 Alleen de vlag wappert fier… Het is de herinnering aan een lange traditierijke periode van het Goorse Paasvuur. De paarse vlag van de stichting Loer wapperde jarenlang fier bovenop de Boake in de weken voorafgaand […]
  • Definitief geen Boake in Goor13 februari 2019 Definitief geen Boake in Goor Er komt dit jaar definitief geen paasvuur in Goor. De stichting LOER heeft in de persoon van voorman Hennie Smit om tafel gezeten met burgemeester Ellen Nauta. In dat gesprek is gesproken […]
  • Programma Paasvuur en Bigband Festival1 april 2018 Programma Paasvuur en Bigband Festival Vanavond en morgen staat het in Goor in het teken van het laatste Boakespektakel op het Roelofsenterrein en morgen het Bigband Festival. Om maar vooral niets te hoeven missen hier het […]
  • Staak staat voor laatste Boake24 februari 2018 Staak staat voor laatste Boake De LOER-vlag wappert fier in top van de zogenoemde staak op het Roelofsenterrein. Daar zijn vandaag de voorbereidingen begonnen voor het laatste Boakespektakel op die plek op Eerste […]