Derde lustrum benefiet bridgedrive

Voor de vijftiende achtereenvolgende keer organiseert kaartvereniging de Lions club Goor haar jaarlijkse benefiet bridgedrive. Als te doen gebruikelijk wordt de dag ook dit jaar bij de Bebsel georganiseerd. Een deel van de opbrengst van de bridge-potjes gaat naar het goede doel: Taalpunt Hof van Twente. Er zijn ook mooie prijzen te winnen. Er wordt onder meer gestreden om de Bebseltroffee (foto). De avond is op vrijdag 27 maart. Inschrijven kan tot en met 7 maart via Frans Hermans, 0547-273484 of stuur een mail naar f.a.m.hermans@nullplanet.nl 

Bebselbridge

Gerelateerde berichten

  • Twintigste bridgedrive bij de Bebsel8 februari 2020 Twintigste bridgedrive bij de Bebsel Voor de twintigste achtereenvolgende keer organiseert de Lions club Goor – Markelo – Diepenheim haar jaarlijkse benefiet bridgedrive. Plaats van handeling is De Bebsel in Goor. De […]
  • Lions Club bridged 1000 euro bij elkaar27 maart 2017 Lions Club bridged 1000 euro bij elkaar De lokale afdeling van de stichting Leendert Vriel heeft 1000 euro gekregen van de Lions Club Goor Markelo Diepenheim. Dat gebeurde afgelopen vrijdag in zaal De Bebsel waar in totaal 56 […]
  • Opbrengst 1000 euro tijdens benefietbridge11 maart 2020 Opbrengst 1000 euro tijdens benefietbridge De twintigste uitgave van de Lions Bridge Avond heeft 1000 euro opgeleverd voor het goede doel. Het geld werd bijeengebracht door de 46 paren die meededen aan het benefietevenement. […]
  • Broenink en Zunnebeld winnen Hofdrive wederom22 februari 2018 Broenink en Zunnebeld winnen Hofdrive wederom De Hof van Twente Hofdrive is ook dit jaar met succes afgerond. De zaal van De Bebsel was bezet met 62 bridgeparen die streden om de Hof van Twente trofee. Wederom ging de winst naar Huub […]
  • Hofdrive bij De Bebsel20 maart 2015 Hofdrive bij De Bebsel De 11 gezamenlijke bridgeclubs in de Hof van Twente organiseren ook dit jaar weer de zogenoemde Hofdrive. De Goorse Bridge-club Niet Kwetsbaar was vorig jaar de winnaar en heeft de […]