Wat moet Goor nog meer laten borrelen ?

Er is en wordt ook op andere fronten al veelvuldig over gesproken en er is nu een nieuw initiatief om in Goor te kijken wat het Twentse Haagje nog leuker en mooier zou maken. Onder de titel “Het borrelt in Goor” is er morgenavond een bijeenkomst in De Reggehof waar inwoners van Goor welkom zijn om te praten over nieuwe burgerinitiatieven. De avond is een initiatief van de mensen achter het project ‘Voor en door Goor’ die ook de stadslandbouw stimuleren en een bierbrouwerij in het Goorse willen. De bijeenkomst begint om 19.00 uur en wordt geleid door Ferenc van Damme van de Provincie Overijssel.

centrumgoorklok

Gerelateerde berichten

  • Tombola van ideeën op Goorse ‘borrelavond’4 maart 2015 Tombola van ideeën op Goorse ‘borrelavond’ Goor als stad van de mozaïeken, de Regge weer door het centrum en het streven om van Goor een klimaatneutrale stad te maken. Dit alles om de stad weer nét dat beetje extra te geven, dat […]
  • Nog steeds kaarten te winnen voor culinair festijn18 september 2014 Nog steeds kaarten te winnen voor culinair festijn Er zijn nog steeds toegangskaarten te winnen voor het Proef Eet-evenement komende zondag in het Goorse centrum. Daar worden door de (horeca-) ondernemers lekkernijen verstrekt in […]
  • Geen geld meer voor centrumcoördinator30 oktober 2014 Geen geld meer voor centrumcoördinator De gemeente Hof van Twente stelt geen geld meer beschikbaar voor de invulling van de functie van centrumcoördinator voor het stadshart van Goor. De functie van René Kamphuis (foto) komt […]
  • ‘Geen vertrouwen in plannen Goors centrum’22 oktober 2018 ‘Geen vertrouwen in plannen Goors centrum’ Het vertrouwen van de lokale bevolking over de nieuwe plannen met het stadshart zijn niet bijster hoog. Sterker nog: 83 procent van de respondenten geven in een poll op deze site aan dat […]
  • Tweede borrelavond in De Reggehof15 april 2015 Tweede borrelavond in De Reggehof Op veel terreinen wordt er met wisselend succes al veelvuldig over gesproken: het aanpakken en verbeteren van Goor. Morgenavond wordt er vervolg gegeven aan het nieuwe initiatief om […]