Huissleutel gevonden aan Wachtpostdijk

In de categorie gevonden voorwerpen vandaag een huissleutel. Een der trouwe bezoekers van deze site vond vanmiddag een huissleutel (foto) bij het uitlaten van de hond. De sleutel is gevonden op de Wachtpostdijk. Mist u uw sleutel mail dan met redactie@nullgoorsnieuws.nl 

sleutelwachtpostdijk

Gerelateerde berichten

  • Trouwring gevonden op parkplatz AH19 augustus 2014 Trouwring gevonden op parkplatz AH Een der trouwe bezoekers van deze site deed vanochtend een opmerkelijke en dierbare vondst. Op de parkeerplaats van de Albert Heijn zag Gina Heine een trouwring liggen. Op de ring staat […]
  • Autosleutel gevonden in de Merelstraat21 augustus 2016 Autosleutel gevonden in de Merelstraat In de Merelstraat is een autosleutel gevonden van het merk Volkswagen. Mist u uw sleutel, mail dan dan liefenleed@nullgoorsnieuws.nl.
  • Schildpad aan komen lopen Huygensstraat (Update)13 juli 2015 Schildpad aan komen lopen Huygensstraat (Update) In de Huygensstraat heeft Ronald tijdelijk onderdak verleend aan een schildpad. Het diertje is gisteren aan komen lopen. Mist u uw schildpad, neem dan contact op met Ronald via de […]
  • Trouwring gevonden parkeerplaats De Malberg16 maart 2015 Trouwring gevonden parkeerplaats De Malberg Op de parkeerplaats aan De Malberg is zaterdag een trouwring met inscriptie gevonden. Mist u uw trouwring, dan kunt u contact opnemen met Angela. Zij is te bereiken op 0547-273246 of via de mail.
  • Marlayne mist haar iPod16 januari 2015 Marlayne mist haar iPod Marlayne is haar iPod kwijt. Ze heeft geen idee waar ze die verloren is. De iPod is zwart van kleur en zit in een zwarte hoes met een afbeelding daarop van een Australian Shepherd. Kunt u […]