Onze stem en rondrit door Afrika

De theateragenda wordt dit weekend gesierd door het jubileumconcert van Onze Stem. Het Goorse zangkorps (foto) viert morgen haar 90ste verjaardag. Deze mijlpaal wordt vanaf 20.00 uur gevierd in de Hofkerk met een bijzonder concert De Reggehof is iets verderop het decor van de try-out van South African Road Trip. In een sfeervolle ambiance met dans en muziek leggen de bezoekers een route af door het continent Afrika. Voor meer evenementen, checkt u onze kalender.

Onzestem

Gerelateerde berichten

  • Hofkerk in bescheiden vorm weer open27 mei 2020 Hofkerk in bescheiden vorm weer open Door de versoepelingen van de Corona-maatregelen gaat ook de Hofkerk in bescheiden vorm weer open. Vanaf volgende week zondag, 7 juni, zijn de diensten door 24 kerkgangers te bezoeken. […]
  • Motel Westcoast, Lentezon en Project #GHL17 april 2015 Motel Westcoast, Lentezon en Project #GHL Op de evenementenagenda prijkt voor dit weekeinde allereerst het affiche van Motel Westcoast. Landelijke muzikale toppers als Syb van der Ploeg en Julian Thomas staan morgen op het podium […]
  • Rookie Concert in Hofkerk10 februari 2016 Rookie Concert in Hofkerk De Muziekschool Hof van Twente organiseert zaterdag voor het eerst een concert voor de jongste leerlingen. Muziektelgen, die afgelopen augustus en september zijn begonnen, mogen hun […]
  • Pleinmarkt, Reggestad Muzikanten en caféfeesten20 april 2018 Pleinmarkt, Reggestad Muzikanten en caféfeesten Op de activiteitenpagina voor het komende weekeinde staat een streep door de voorstelling van Ronald Snijders en Pieter Jouke van vanavond. Er was te weinig animo voor de voorstelling 'De […]
  • Helligen Hendrik: Nog enkele kaarten5 december 2014 Helligen Hendrik: Nog enkele kaarten Voor de voorstelling LöS van Helligen Hendrik zijn alleen nog een paar kaarten voor komende zondag verkrijgbaar. De shows van morgen en volgende week zaterdag en zondag zijn volledig […]