Rob Eeftink topper in internationale remixwedstrijd

De Goorse musicus Rob Eeftink is een grote kanshebber in een muzikale contest van de internationale website indabamusic. Eeftink maakte, evenals vele andere musici over de hele wereld, een remix van het nummer Honey I’m good van Andy Grammer en staat op een voorlopige tweede plaats van de bijna 500 inzendingen. “Het is origineel een moderne countrysong. Ik heb er een Reggaeversie van gemaakt en die slaat goed aan” aldus de drummer van de populaire band Beethoven. Eeftink kreeg met de vervaardiging van het kunststukje onder meer hulp van Rogier Lentelink die zijn studio in Goor beschikbaar stelde voor het inspelen van de diverse tracks.

Robeeftink1 De remix met de meeste stemmen wint de contest bij Indaba en dat is voor Eeftink goed mogelijk want het verschil met de Amerikaanse koploper Cheryl Sanders is gering. Daarnaast gaat ook Andy Grammer zelf een winnaar benoemen. Als Eeftink dat ten deel valt krijgt hij naast een bedrag van 2.000 dollar, ook een plekje op spotify en is de kans groot dat Grammer zijn uitvoering live zal uitvoeren. Wie wil stemmen op de track van Rob Eeftink kan dat doen via deze LINK. “Het is een beetje omslachtig en gaat via face-book maar wie even goed doorklikt komt er wel” aldus het Goorse talent dat naast zijn werk bij Beethoven ook een lespraktijk voor drummers in zijn huidige woonplaats Deventer runt. Meer informatie ook op de facebook-pagina van Eeftink.

Gerelateerde berichten

  • Ook muziek Schoolfeest bekend20 januari 2020 Ook muziek Schoolfeest bekend Vanavond is naast de bierprijs ook de muzikale invulling van het komende School en Volksfeest bekend gemaakt. Op donderdagavond speelt de Goorse band Friendship die eerder Fatskool heette […]
  • Open dag bij gitarist Grevink10 december 2014 Open dag bij gitarist Grevink De Goorse meestergitarist Gerrit Grevink houdt morgen, zaterdag 13 december, een Open Dag in zijn studio aan de Dammaten tegenover fietsenwinkel op het industrieterrein Zenkeldamshoek. Er […]
  • Apollo werkt succesvol aan nieuwe aanwas2 juli 2016 Apollo werkt succesvol aan nieuwe aanwas De Goorse muziektrots Apollo is diepgeworteld in de samenleving en wil dat blijven. Dus is het zaak om hard te werken aan voldoende aanwas. "Maar dat gaat goed" zegt voorzitter Ruben van […]
  • Oud-Goorse band in DWDD23 maart 2015 Oud-Goorse band in DWDD Het in Goor opgerichte Radio Days speelt vanavond in de populaire talkshow De Wereld Draait Door op NPO1. De band werd destijds opgericht bij de Goorse muziekschool door de Gorenaren Bjorn […]
  • Mart Hakkert in Twentse talentenfinale12 oktober 2014 Mart Hakkert in Twentse talentenfinale Mart Hakkert zit in de finale van de prestigieuze muziektalentenwedstrijd Pop Secret. De Goorse sing-a-song-writer maakte in het Enschedese Atak indruk op de jury en ging als beste door […]