Franky Carricane neemt afscheid in stijl

“Een hossende-, feestende-, swingende en sjansende meute”, zo luidt de opsomming van Frans Tibbe, alias Franky Carricane, als hij vol enthousiasme verhaalt over zijn laatste optreden als DJ. De Pot in Markelo was afgelopen vrijdag het decor van dit sluitstuk. Frans leek zijn eigen afscheidsfeest te missen, maar een oproep via Goorsnieuws bracht hem alsnog in contact met “Sarah” Hennie van de Riet, die Frans graag de muzikale omlijsting op haar feest wilde laten verzorgen. “Ik ga het zeker missen”, aldus Frans, die met zijn laatste optreden terug kan kijken op een stijlvol afscheid van zijn imposante carrière.   

jb_FransTibbe_sfeerimpr_1

Gerelateerde berichten

  • GFC komt in Raalte niet verder dan 2-218 november 2018 GFC komt in Raalte niet verder dan 2-2 GFC kwam vanmiddag in de achtste competitiewedstrijd in het nieuwe seizoen tegen hekkensluiter Raalte niet verder dan 2-2. Daarmee behaalde Raalte het eerste punt van het seizoen. GFC was […]
  • Ronde van Goor onder prima omstandigheden12 september 2021 Ronde van Goor onder prima omstandigheden Het was vandaag koers aan de rand van 't Twentse Haagje met de klassieke Ronde van Goor. En dat leverde divers spektakel op in de verschillende disciplines. Zo zijn Rixt Hoogland, Roy […]
  • Verdriet nieuwe leider door bonuspunten14 juli 2012 Verdriet nieuwe leider door bonuspunten Bjorn Huistede is eindelijk uit het geel gereden. Henny Verdriet heeft door de zege van Greipel (bonuspunten) de leiding overgenomen in het algemeen klassement. Maar of Verdriet lang in […]
  • carpool20 januari 2012 Inbraken op carpoolplaats Een Goorse ondernemer stuurde een verontrustende mail naar de redactie. Hij wil laten weten dat automobilisten moeten oppassen met het parkeren op de carpoolplaats tussen Markelo en […]
  • Debuut Lammertink, Twenthe op weg naar eindstrijd17 mei 2014 Debuut Lammertink, Twenthe op weg naar eindstrijd GFC en Twenthe moeten morgen weer aan de bak voor de nacompetitie. Twenthe Goor lijkt op weg naar de finale na de 4-1 winst op De Tukkers in de heenwedstrijd. Echter, in Albergen kan […]