Sleutelbos gevonden bij het station

René heeft vanmorgen bij het station een sleutelbos gevonden. Bent u uw sleutels kwijt, dan
kunt u contact opnemen via 06-18600834.

jb_sleutels_station

 

Gerelateerde berichten

  • Oorsteker gevonden op het station22 mei 2015 Oorsteker gevonden op het station Op het station is een zilverkleurige oorsteker met drie steentjes gevonden. Bent u uw oorsteker kwijt, dan kunt u voor meer informatie contact opnemen via de mail.
  • Oproep dierenambulance; weggelopen hond gesignaleerd17 augustus 2015 Oproep dierenambulance; weggelopen hond gesignaleerd Dierenambulance Hof van Twente vraagt met spoed uw hulp om de eigenaar van een loslopende hond op te kunnen sporen. De angstig ogende hond stak de weg tussen Goor en Markelo over. Het gaat […]
  • Sleutelbos gevonden in Berkenstraat18 april 2013 Sleutelbos gevonden in Berkenstraat Maranda heeft vandaag in de Berkenstraat ter hoogte van huisnummer 31 een sleutelbos gevonden. Bent u uw sleutels kwijt, neem dan contact op met Maranda op telefoonnummer 0547-850220 of via mail.
  • Meerdere sleutelbossen gevonden Irisstraat12 februari 2016 Meerdere sleutelbossen gevonden Irisstraat Een hele verzameling sleutels is gisteren aangetroffen in de Irisstraat. Het gaat om meerdere huis- en autosleutels, die zijn gevonden tussen het station en de Anjerstraat. De sleutels […]
  • Konijntje aan komen lopen Putterstraat23 september 2013 Konijntje aan komen lopen Putterstraat In de Putterstraat is een heel klein bruin konijntje aan komen lopen. Bent u het konijntje kwijt, of weet u van wie deze is, dan ontvangt de redactie uw reactie graag via de mail.