Bigband Festival in Amerikaanse stijl

Het Bigband Festival, op Tweede Paasdag in het Goorse centrum, zal dit jaar in Amerikaanse stijl worden gehouden. Er zijn naast de verschillende orkesten diverse acts die de sfeer van de United States in de jaren 40 en 50 moeten oproepen. Het Bigband Festival heeft daarmee een metamorfose ondergaan want de podia voor de Bigbands zijn nu geconcentreerd op het Horecaplein voor het gemeentehuis terwijl afscheid  is genomen van het wedstrijdelement. Bij de verschillende café’s spelen, wel als vanouds, blues- en dixielandbands op maandag 6 april. Het Schoolfeestplein is gereserveerd voor de kermis en de zogenoemde Blue Note Square waarop allerlei jeugdactiviteiten worden gehouden. In de Reggehof komen drie talentvolle Jeugd-Bigbands in actie. Het Bigband Festival is het een grootste eendaagse evenement in het Twentse Haagje. Meer informatie ook op de site van het festival.

OrganisatieBBFDe organisatie van het Bigband Festival met vlnr: Luc Notkamp, Reinier van der Veen, Monique Zweers, Simone Spoelder (boven) en Pascal ten Berge

Gerelateerde berichten

  • Goor loopt vol tijdens Bigband Festival2 april 2018 Goor loopt vol tijdens Bigband Festival De voorspellingen waren anders maar het viel alleszins mee. De weergoden zijn het Goorse Bigband Festival dit jaar toch goed gezind en dat heeft er mede toe bijgedragen dat er heel veel […]
  • Bigband Festival start met zonnetje…6 april 2015 Bigband Festival start met zonnetje… Het voorjaarszonnetje diende zich vlak na twaalven aan net op het moment dat het Goorse Bigband Festival van start ging. Dat gebeurde op het Horecaplein voor het gemeentehuis met de […]
  • Bigband Kiev en Skyblasters blikvangers Bigbandfestival28 maart 2019 Bigband Kiev en Skyblasters blikvangers Bigbandfestival Het Bigband Festival van Tweede Paasdag wordt dit jaar onder de titel 'Feeling Good' gehouden en kent in de gerenommeerde Bigband Kiev een absolute blikvanger. De Oekraïense topmuzikanten […]
  • Duizenden bezoekers bij Bigband Festival17 april 2017 Duizenden bezoekers bij Bigband Festival Het was een mooie en en enerverende middag in het Goorse stadshart waar de weergoden het Bigband Festival een warmer hart toedroegen dan vooraf was verwacht. Mede daardoor vonden duizenden […]
  • Bigband Festival belooft muzikaal feest te worden16 april 2017 Bigband Festival belooft muzikaal feest te worden De weergoden lijken Goor voor komende maandag wederom niet zo goed gezind maar onder het motto 'als het maar droog blijft' belooft het 9e Bigband Festival in het Goorse centrum één groot […]