Hofdrive bij De Bebsel

De 11 gezamenlijke bridgeclubs in de Hof van Twente organiseren ook dit jaar weer de zogenoemde Hofdrive. De Goorse Bridge-club Niet Kwetsbaar was vorig jaar de winnaar en heeft de wisseltrofee, een beeldje, gemaakt door beeldend kunstenares Carla Schrieken uit Goor dus in bezit. Plaats van handeling voor editie 2015 is op 7 april zaal De Bebsel en inschrijven kan tot en met 23 maart. Er kunnen 72 paren worden toegelaten voor €6 per speler. De Hofdrive wordt sinds 2007 gehouden.

Bridgekaarten

Gerelateerde berichten

  • Twintigste bridgedrive bij de Bebsel8 februari 2020 Twintigste bridgedrive bij de Bebsel Voor de twintigste achtereenvolgende keer organiseert de Lions club Goor – Markelo – Diepenheim haar jaarlijkse benefiet bridgedrive. Plaats van handeling is De Bebsel in Goor. De […]
  • Zomerbridgen in hockeykantine16 mei 2016 Zomerbridgen in hockeykantine De Goorse Bridgeclub Niet Kwetsbaar begint komende dinsdag weer met de eerste van een achttal zomerbridgedrives op de dinsdagavonden. Die worden gehouden in de kantine van de Goorse Mixed […]
  • Wisseltrofee Hof van Twente Bridge naar Diepenheim10 april 2015 Wisseltrofee Hof van Twente Bridge naar Diepenheim De wisseltrofee van De Hofdrive, het door de elf gezamenlijke bridgeclubs in de Hof van Twente georganiseerde Bridgetoernooi, is gewonnen door Ineke de Boer en Willy Hondelink uit […]
  • Derde lustrum benefiet bridgedrive2 maart 2015 Derde lustrum benefiet bridgedrive Voor de vijftiende achtereenvolgende keer organiseert kaartvereniging de Lions club Goor haar jaarlijkse benefiet bridgedrive. Als te doen gebruikelijk wordt de dag ook dit jaar bij de […]
  • Lions Club bridged 1000 euro bij elkaar27 maart 2017 Lions Club bridged 1000 euro bij elkaar De lokale afdeling van de stichting Leendert Vriel heeft 1000 euro gekregen van de Lions Club Goor Markelo Diepenheim. Dat gebeurde afgelopen vrijdag in zaal De Bebsel waar in totaal 56 […]