Hofdrive bij De Bebsel

De 11 gezamenlijke bridgeclubs in de Hof van Twente organiseren ook dit jaar weer de zogenoemde Hofdrive. De Goorse Bridge-club Niet Kwetsbaar was vorig jaar de winnaar en heeft de wisseltrofee, een beeldje, gemaakt door beeldend kunstenares Carla Schrieken uit Goor dus in bezit. Plaats van handeling voor editie 2015 is op 7 april zaal De Bebsel en inschrijven kan tot en met 23 maart. Er kunnen 72 paren worden toegelaten voor €6 per speler. De Hofdrive wordt sinds 2007 gehouden.

Bridgekaarten

Gerelateerde berichten

  • Twintigste bridgedrive bij de Bebsel8 februari 2020 Twintigste bridgedrive bij de Bebsel Voor de twintigste achtereenvolgende keer organiseert de Lions club Goor – Markelo – Diepenheim haar jaarlijkse benefiet bridgedrive. Plaats van handeling is De Bebsel in Goor. De […]
  • Zomerbridgen in hockeykantine16 mei 2016 Zomerbridgen in hockeykantine De Goorse Bridgeclub Niet Kwetsbaar begint komende dinsdag weer met de eerste van een achttal zomerbridgedrives op de dinsdagavonden. Die worden gehouden in de kantine van de Goorse Mixed […]
  • Wisseltrofee Hof van Twente Bridge naar Diepenheim10 april 2015 Wisseltrofee Hof van Twente Bridge naar Diepenheim De wisseltrofee van De Hofdrive, het door de elf gezamenlijke bridgeclubs in de Hof van Twente georganiseerde Bridgetoernooi, is gewonnen door Ineke de Boer en Willy Hondelink uit […]
  • Derde lustrum benefiet bridgedrive2 maart 2015 Derde lustrum benefiet bridgedrive Voor de vijftiende achtereenvolgende keer organiseert kaartvereniging de Lions club Goor haar jaarlijkse benefiet bridgedrive. Als te doen gebruikelijk wordt de dag ook dit jaar bij de […]
  • Opbrengst 1000 euro tijdens benefietbridge11 maart 2020 Opbrengst 1000 euro tijdens benefietbridge De twintigste uitgave van de Lions Bridge Avond heeft 1000 euro opgeleverd voor het goede doel. Het geld werd bijeengebracht door de 46 paren die meededen aan het benefietevenement. […]