GFC wint derby verdiend na goede tweede helft

De Goorse derby tussen GFC en Hector kende dezelfde eindstand als in het duel voor de winterstop. GFC won weer met 1-0. Dit keer door een treffer van Lex Ditzel. Na een slechte eerste helft waarin beide ploegen weinig creƫerden en het meeste zich afspeelde op het middenveld, stond de brilstand bij rust op het scorebord. In de tweede helft kwam er een heel ander GFC uit de kleedkamer dat Hector direct de wil oplegde en kansen kreeg. Het overwicht betaalde zich kort na rust uit toen Lex Ditzel uit een hoekschop van Joran Krabbenbos binnen kopte. Daarna kregen de rood zwarten goede mogelijkheden om het duel vroegtijdig in het slot te gooien maar dat lukte niet waardoor de spanning er tot het einde toe in bleef. Hector kon echter geen vuist maken en kreeg, evenals voor rust, nauwelijks mogelijkheden waardoor de zege van GFC niet anders dan verdiend kan worden genoemd.