Twenthe na rust onderuit tegen koploper FC Het Centrum

Het zag er in de rust nog zo goed uit voor vv Twenthe in het thuisduel tegen de koploper in vierde klasse B, FC Het Centrum. De Goorse Tricolores leidden met 2-1 en hadden een prima uitgangspositie op de zege. Wouter Leusink zette de thuisploeg op het eigen Piepwillem al vroeg op voorsprong. Op slag van rust kwamen de bezoekers via een penalty langszij maar in de extra tijd van de eerste helft kopte Mark Nijland (foto) Twenthe alsnog naar de voorsprong. Na de thee waren de rollen omgedraaid en werd het tien minuten na rust 2-2. Daarna drukte Het Centrum door en kreeg Twenthe uiteindelijk op de knieƫn door twee keer te scoren en de eindstand op 2-4 te bepalen. Twenthe blijft zevende op de ranglijst maar ziet de kansen op een periodetitel wel slinken.