Tafeltennistopper Olympia eindigt onbeslist

De tafeltennissers van Olympia hebben de topper tegen Quick niet weten te winnen. In de sportzaal aan de Kievitstraat werd het 5-5. Hierdoor blijft Olympia de leiding houden in de tweede klasse G. De bezoekers uit Oldenzaal blijven tweede. Vrijdag wacht opnieuw een lastige wedstrijd voor Olympia. Vitesse uit Hengelo, dat derde staat, is dan de gastheer.

tafeltennis

Gerelateerde berichten

  • Olympia boekt eerste zege3 februari 2020 Olympia boekt eerste zege De tafeltennissers van Olympia hebben hun eerste overwinning in de voorjaarscompetitie geboekt. De eerste-klasser die vorige week in Enschede nog met 6-3 verloor van Entac 4, won in de […]
  • Olympia 2 na zinderende eindsprint naar de titel29 april 2019 Olympia 2 na zinderende eindsprint naar de titel Een titel met een zinderende ontknoping. De mannen van Olympia 2 hebben na een sensationeel slot het kampioenschap in de wacht gesleept in de tweede klasse F bij het regionale […]
  • Olympia wint in Enschede8 april 2019 Olympia wint in Enschede In de 1e klasse D van de afdeling Oost hebben de tafeltennissers van Olympia 1 een 6-4 zege geboekt op Entac 4. Omdat ook koploper Blauw-Wit 4 tegen Thibats 2 met 6-4 won, blijft de […]
  • Olympia zwaar onderuit in topper1 april 2019 Olympia zwaar onderuit in topper De tafeltennissers van Olympia hebben in de topper tegen koploper Blauw-Wit 4 een forse -19 nederlaag geleden. De spelers uit Almelo bleken op alle fronten sterker dan de gastheren en […]
  • Olympia verspeelt koppositie25 maart 2019 Olympia verspeelt koppositie De tafeltennissers van het eerste team van Olympia zijn de koppositie in de eerste klasse D kwijt. In Enschede werd met 6-4 verloren van Thibats 2. Het Almelose Blauw-Wit 4 won […]