Mossendammers heersen bij GTC

Het zogenoemde Dubbeltje op zijn Kant’(s) dubbeltoernooi van de Goorse Tennis Club (GTC) werd in de afgelopen week grotendeel beheerst door spelers en speelsters van zustervereniging De Mossendam. Het tennisevenement wordt door vele tennissers in Goor en omstreken als goede voorbereiding op de competitie die begin april van start gaat en kende daarom ook het grote aantal van 120 deelnemers. In de hoogste klasse, het Gemengd Dubbel 4, ging de winst naar het Deldense duo Erwin Extercatte en Ilse Niesink die de verrassende finalisten Tim Bruseker en Yvonne Overmaat van de GTC naar de tweede plaats verwezen. In de Dames Dubbel 5 wonnen Yvonne ter Morsche en Edeltraut ten Voorde van de Mossendam door te winnen van de GTC’ers Inge Mensink en Manon Smit. Het Gemengd Dubbel 6 was een prooi voor Mossendammers Tim Janssen en Lisa Escher terwijl in de Dames Dubbel 7 de beker wel bij GTC bleef. Lonneke Bekhuis en Vides Overbeek gingen met de eer strijken.

kunstgrasgtc

 

 

Gerelateerde berichten

  • Inschrijving voor Open Goorse gestart9 augustus 2016 Inschrijving voor Open Goorse gestart Van maandag 29 augustus tot en met zondag 4 september organiseren Tennisvereniging de Mossendam en de Goorse Tennis Club de Landhuisliving Open Goorse, een jaarlijks terugkerend open […]
  • Open Goorse Tenniskampioenschappen21 augustus 2017 Open Goorse Tenniskampioenschappen De ballen vliegen je weer om de oren vanaf volgende week op de tennisbanen van GTC en TV De Mossendam. Van 3 tot en met 10 september worden namelijk weer de Open Goorse Kampioenschappen […]
  • Hegemonie Goorse tennisjeugd tijdens uitwisselingstoernooi30 oktober 2017 Hegemonie Goorse tennisjeugd tijdens uitwisselingstoernooi De jeugdleden van de Goorse tennisclubs GTC en Mossendam overheersten dit weekeinde tijdens het 4e ‘Hof van Twente Uitwisselingstoernooi’ waarin 45 kinderen streden om de prijzen. Er […]
  • Vier GTC-teams kampioen2 juni 2015 Vier GTC-teams kampioen Groot succes dit jaar in de voorjaarscompetitie voor de Goorse Tennis Club. Van de 10 deelnemende teams werden er vier tot kampioen in hun klasse. Het 1e damesteam pakte de titel in de […]
  • Inschrijven voor dubbeltoernooi GTC7 februari 2015 Inschrijven voor dubbeltoernooi GTC Er kan vanaf nu worden ingeschreven voor het dubbeltoernooi dat van 9 tot en met 15 maart wordt gehouden op de kunstgrasbanen van de Goorse Tennis Club (GTC). Er wordt gespeeld in de […]