Zilveren bedeltje verloren bij café Buddy`s

Ank is een zilveren bedeltje verloren met aan de achterzijde een inscriptie van haar dochter Jorien. Waarschijnlijk is ze deze afgelopen zaterdag verloren bij café Buddy`s of op de terugweg naar haar woning aan de Spoorstraat. Heeft u het bedeltje gevonden dan ziet Ank uw reactie graag tegemoet op 0547-851732 of via de mail

jb_Bedeltje Jorien

Gerelateerde berichten

  • Sarah voor Marita Leeftink16 augustus 2017 Sarah voor Marita Leeftink Marita Leeftink, voor intimi "Marita van de Klemmer", heeft zich ook bij de club van 50 gevoegd. In verband met de vakanties komen de felicitaties voor de jarige uit alle delen van de […]
  • Hanneke van de Buddy’s 40 jaar!13 april 2012 Hanneke van de Buddy’s 40 jaar! Het is feest in het beroemde café Buddy's aan de Deldensestraat. Op deze vrijdag de dertiende wordt de vrouw des huizes veertig jaar. Hanneke Hoomoedt gaat dat vanavond groots vieren want […]
  • Sarah Irma speert nog als de beste24 april 2012 Sarah Irma speert nog als de beste Het is feest op het Heeckeren in huize Morsink. Irma ziet Sarah en gaat haar 50e verjaardag groots vieren. Dat gebeurt zaterdag bij café Buddy's. Dat is de kroeg waar ze op de […]
  • Oproep dierenambulance; weggelopen hond gesignaleerd17 augustus 2015 Oproep dierenambulance; weggelopen hond gesignaleerd Dierenambulance Hof van Twente vraagt met spoed uw hulp om de eigenaar van een loslopende hond op te kunnen sporen. De angstig ogende hond stak de weg tussen Goor en Markelo over. Het gaat […]
  • Schildpad aan komen lopen Huygensstraat (Update)13 juli 2015 Schildpad aan komen lopen Huygensstraat (Update) In de Huygensstraat heeft Ronald tijdelijk onderdak verleend aan een schildpad. Het diertje is gisteren aan komen lopen. Mist u uw schildpad, neem dan contact op met Ronald via de […]