Hector hard onderuit bij hekkensluiter

Hector heeft vanmiddag een gevoelige nederlaag geleden bij hekkensluiter TVV: 4-0. In Enschede waren de groen witten volgens trainer Mark Dijkstra (foto) ondermaats. Na een vroege openingstreffer van TVV kreeg Hector via elf meter de kans om de stand gelijk te trekken. Na een overtreding op de doorgebroken Marinus Wolters faalde Cristian Haverslag echter vanaf de penaltystip. In de tegenaanval scoorde TVV direct de 2-0 waardoor de nederlaag zich al begon af te tekenen. Ondanks wat omzettingen in de rust velde TVV vroeg in de tweede helft met de 3e en 4e treffer het vonnis waardoor Hector nog niet geheel zeker is van lijfsbehoud. “We raken niet in paniek maar het moet wel beter” aldus Dijkstra die in de komende weken met onder meer Het Centrum en Hengelo geen makkelijk programma voor de boeg heeft.