Paasbingo bij ’t Doesgoor

Wijkvoorziening ’t Doesgoor organiseert komende donderdagmiddag een Paasbingo voor senioren. Vanaf twee uur zullen de ballen weer vallen in de kantine van sv Hector aan de Pluvierstraat. Kosten zijn € 5,–per persoon en dat is inclusief een koffie of thee. Meer informatie via Ida Olydam: 06-14784749 of Maikel Rijnenberg: 06-28631379.

bingodoesgoor

Gerelateerde berichten

  • Doesgoor weer in het teken van de Bingo26 juni 2016 Doesgoor weer in het teken van de Bingo De bingoballen gaan donderdag bij wijkvoorziening ’t Doesgoor weer in het rad. Als te doen gebruikelijk schallen de bingonummers weer door de kantine van Hector. De bingo begint om 14.00 […]
  • De laatste seniorenbingo van 201515 december 2015 De laatste seniorenbingo van 2015 De laatste bingo van het jaar. Bij wijkvoorziening ’t Doesgoor gaan de donderdag de laatste balletjes door de kantine met mooie prijzen. De aanvang van de bingo is 14.00 uur en duurt tot […]
  • Seniorenbingo op ’t Doesgoor27 januari 2015 Seniorenbingo op ’t Doesgoor Wijkvoorziening 't Doesgoor is komende donderdag weer het decor voor de maandelijkse seniorenbingo. Er zijn fraaie prijzen te winnen voor een inschrijfbedrag van 5 euro per persoon. Koffie […]
  • Hector verliest op eigen veld van Rood Zwart28 november 2021 Hector verliest op eigen veld van Rood Zwart Hector is er vandaag niet in geslaagd om de Hofderby tegen Rood Zwart te winnen. Op sportpark 't Doesgoor werd het 0-2 voor de bezoekers. Bij rust was het nog 0-0. In dat eerste bedrijf […]
  • Toch nog een stadsderby…4 juli 2021 Toch nog een stadsderby… Corona gooide in het afgelopen seizoen veel roet in het eten van eenieder en dus ook de Goorse voetballers maar met de versoepelingen van nu blijkt er op het einde van het seizoen toch […]