Afscheid Haverkate met twee presidenten

petereneric

Het was een mooi onderonsje tussen twee Goorse voetbaliconen. De één Peter Horselenberg zwaait de scepter bij Twenthe, de ander Eric Weerkamp (oud-speler vv Twenthe) dient anno 2010 als preses bij GFC. Beide heren waren deze week figuranten tijdens het afscheidsduel van aanvoerder Wilfried Haverkate, die na 230 wedstrijden stopt in het eerste van vv Twenthe. Naast Haverkate namen ook Koen Overbeek, John Westerik en grensrechter Michel Elfers.

wilfriedbedankt

michelelfers

Gerelateerde berichten

  • 15.000 tegels in nieuwe Jumbo-supermarkt13 januari 2021 15.000 tegels in nieuwe Jumbo-supermarkt De opening van de nieuwe Jumbo-supermarkt aan de van Kollaan komt steeds dichterbij. Het grote gebouw is inmiddels een grote blikvanger geworden achter het huidige winkelpand en inmiddels […]
  • Bomenkap even uitgesteld, PvdA blijft strijdbaar23 augustus 2018 Bomenkap even uitgesteld, PvdA blijft strijdbaar Hij meldt zich weer aan de frontlinie: Fred Rijkens. De grootste bomenactivist van de regio. Het raadslid van de PvdA doet nu een dringend beroep op het College van Burgemeester en […]
  • KNA stopt met potgrond-traditie1 februari 2010 KNA stopt met potgrond-traditie De Goorse accordeonvereniging Kunst Na Arbeid stopt na 20 jaar met de verkoop van potgrond en compost. Het ledenaantal van de muzikale club is in de afgelopen dermate afgenomen dat er geen […]
  • Goor locatie Coronatesten Twente28 mei 2020 Goor locatie Coronatesten Twente Het bedrijfspand aan de Kooimaten 2, op industrieterrein Zenkeldamshoek is vanaf komende week één van de twee testlocaties in Twente waar mensen zich kunnen laten testen op het […]
  • De Whee nodigt Goorse scholen uit13 juni 2012 De Whee nodigt Goorse scholen uit Alle kinderen van de Goorse basisscholen zijn de komende zes weken op woensdagmiddag welkom bij zwembad de Whee. Dan organiseert het zwembad 'School van de Week'. Tijdens deze speciale […]