Drie maanden ook ‘Koopavond’ in gemeentehuis

Het Goorse gemeentehuis is vanaf 10 april ook op vrijdagavond geopend. De openstelling op deze Goorse koopavond duurt tot en met 10 juli  en is met name bedoeld om de inwoners reisdocumenten te kunnen laten regelen buiten kantooruren. Ook voor andere administratieve ‘burgerzaken’ is het mogelijk om vrijdagavond tussen 17.-00 uur en 19.30 uur te komen. De gemeente wil weten of met de extra openstelling aan een behoefte wordt voldaan. Nu is alleen op maandagavond het gemeentehuis geopend buiten kantooruren.

publieksbaliegemeentehuis

Gerelateerde berichten

  • Openstelling gemeentehuis vrijdagavond blijkt succes13 juli 2015 Openstelling gemeentehuis vrijdagavond blijkt succes Een proefperiode van vier maanden waarop het gemeentehuis op vrijdagavond extra was geopend bleek en succes. Er is volgens de ambtenaren veel gebruik gemaakt van de mogelijkheid om ook […]
  • Publieksbalie blijft op vrijdagavond open16 december 2015 Publieksbalie blijft op vrijdagavond open De publieksbalie in het Goorse gemeentehuis blijft permanent geopend op vrijdagavonden. Een proef die liep van 10 april tot en met 10 juli is zo goed bevallen dat besloten is de balie […]
  • Gorenaar betaalt maximaal voor paspoort26 maart 2015 Gorenaar betaalt maximaal voor paspoort De Gorenaar moet flink in de buidel tasten voor een paspoort, rijbewijs of ID-kaart. De gemeente Hof van Twente vraagt in tegenstelling tot enkele buurtgemeenten wél het maximumtarief voor […]
  • Vermissing identiteitsbewijs voortaan melden bij gemeente25 mei 2016 Vermissing identiteitsbewijs voortaan melden bij gemeente Inwoners van de gemeente Hof van Twente hoeven voor een verloren of gestolen paspoort, identiteitskaart of rijbewijs voortaan geen aangifte meer te doen bij de politie. Vanaf 30 […]
  • Transport met Goorse identiteitsbewijzen overvallen (update)22 oktober 2014 Transport met Goorse identiteitsbewijzen overvallen (update) Een transport met paspoorten, identiteitskaarten en rijbewijzen is overvallen. Meerdere Goorse burgers zijn de dupe geworden van de overal. Hun aangevraagde identiteitsbewijzen zijn niet […]