Tweedehands sportbeurs in de Mossendam

In Sporthal De Mossendam vindt op zaterdag 2 mei een tweedehands sportbeurs plaats. Mensen kunnen dan op zoek naar sportartikelen of deze juist verkopen. Zowel kopers als verkopers betalen €2 entree. Dit bedrag wordt beschikbaar gesteld aan de Elastiekenkoers. Verkopers kunnen zich melden vanaf 09.30 uur. Opgave kan via 0547-272712.

sportbeurs

 

 

Gerelateerde berichten

  • meriansborstel14 oktober 2012 Ineke Smit fotografeert meriansborstel Ineke Smit kwam deze week een bijzondere rups tegen tijdens een wandeling in Markvelde. Het oog van de Goorse hobbyfotografe viel al snel op onderstaand prachtexemplaar. Bij thuiskomst […]
  • Klaasen treft landgenoot op WK darts29 november 2016 Klaasen treft landgenoot op WK darts Jelle Klaasen begint half december aan het WK darts in Londen met een wedstrijd tegen een landgenoot. De als tiende geplaatste darter uit Goor treft de ongeplaatste Jeffrey de Graaf. […]
  • Kariboes Herfstwandeltocht op de rol23 september 2017 Kariboes Herfstwandeltocht op de rol Trimclub Kariboes organiseert op zondag 15 oktober haar jaarlijkse herfstwandeltocht. De wandeltocht, waarbij een keuze gemaakt kan worden uit vijf afstanden, gaat deze keer voornamelijk […]
  • Twee uitzendingen Hofstreek TV 5 februari 2010 Twee uitzendingen Hofstreek TV De lokale tv-zender Hofstreek TV komt dit weekeinde met twee uitzendingen. Morgenmiddag is er vanaf 15.00 uur aandacht voor de Open Dag van het audiobroertje Hofstreek FM en staan tevens […]
  • Politie en Boa’s gaan handhaven en vragen om begrip…31 maart 2020 Politie en Boa’s gaan handhaven en vragen om begrip… De Politie Hof van Twente vraagt samen met de BOA's in Goor en omgeving, in een slide-show op Facebook, om begrip voor de naleving van de nu gelden regels tijdens deze Corona-crisis. […]