Politie zoekt ‘goudspuitende’ dieven

De politie is op zoek naar een of meer dieven die na een inbraak aan de Haaksbergerweg met goudkleurige verf aan het spuiten zijn geweest. De inbraak werd in de nacht van dinsdag op woensdag gepleegd in een kelderbox. Hieruit werden gereedschap en metaal weg genomen. Opvallend was dat op de deur van de kelderbox met goudkleurige verf een tekst was gespoten. Welke tekst is niet bekendgemaakt. Dezelfde goudkleurige verf werd ook aangetroffen op de lichten van de bewaakte overweg aan de Iependijk te Goor vlakbij het plaats delict. Mogelijk is er ook op andere plaatsen met de verf gespoten en daarom zoekt de politie ook getuigen die daarover informatie hebben. Informanten kunnen zich melden via telefoonnummer 0900-8844.

Spuitbusgoud

Gerelateerde berichten

  • Ik heb m’n best gedaan…13 april 2021 Ik heb m’n best gedaan… Wat gaan we doen? Bord in de tuin en een schop onder de kont óf gaan we investeren? Duurzamer maken, energiezuiniger en vooral proberen de maandlasten een beetje te drukken? Die eerste […]
  • Award voor Thuisin Leferink3 maart 2021 Award voor Thuisin Leferink Thuisin Leferink uit Goor is uitgeroepen tot Inspiration dealer 2020-2021 voor de regio Oost Nederland. Volgens het juryrapport is het ‘slimme en persoonlijke ondernemerschap’ van Patrick […]
  • Intrieste inbraak in de Bellamystraat2 februari 2021 Intrieste inbraak in de Bellamystraat Een intrieste en bizarre inbraak in de Goorse Bellamy-straat gisteravond. Daar werd in een woning ingebroken van een man die op dat moment in uitvaartcentrum De Hof was om de condoleances […]
  • Inbraak en auto’s beschadigd tijdens Nieuwjaarsnacht7 januari 2021 Inbraak en auto’s beschadigd tijdens Nieuwjaarsnacht De jaarwisseling is zoals gemeld in Goor relatief rustig verlopen maar toch heeft de Politie Hof van Twente een aantal zaken in onderzoek waarbij getuigen wellicht oplossing kunnen […]
  • Inbraakgolf teistert Goor in de laatste dagen26 november 2020 Inbraakgolf teistert Goor in de laatste dagen In de afgelopen dagen is maar liefst zeven keer ingebroken of zijn er pogingen tot inbraak geweest in Goor. Na de twee eerder gemelde insluipingen in de Gondalaan was het vannacht raak in […]