Palmpasenoptocht door stadshart naar Kukelnest

De Goorse Palmpasenoptocht gaat, evenals vorige edities, komende zondag van start bij De Reggehof om te eindigen bij kinderboerderij ’t Kukelnest. De start is om 12.00 uur en eenieder met een versierde palmpasentak kan achter de fanfare van Apollo langs het gemeentehuis richting de Grotestraat. Via de Wijnkamp, Hengevelderstraat, Kloosterlaan, Mossendamseweg en Lintelerweg moet ’t Kukelnest worden bereikt. Daar kunnen weer eieren worden gezocht en kan de kleurplaat van Kindvriendelijk Goor worden ingeleverd om mee te doen voor de prijzen.

palmpasenoptocht

Gerelateerde berichten

  • Regen spelbreker Palmpasenoptocht29 maart 2015 Regen spelbreker Palmpasenoptocht De miezerige regen heeft velen ervan weerhouden om aan te sluiten bij de Goorse Palmpasen-optocht. Die vertrok om 12.00 uur onder leiding van de fanfare van Apollo voor het gemeentehuis in […]
  • Palmpasen en eieren zoeken11 april 2019 Palmpasen en eieren zoeken Komende zondag is weer de jaarlijkse Palmpasenoptocht, georganiseerd door de stichting Kindvriendelijk Goor. Die start om 12.00 uur vanaf de Reggehof gaat achter de harmonie van Apollo in […]
  • Palmpasenoptocht blijft in trek14 april 2019 Palmpasenoptocht blijft in trek Er waren vandaag zo'n 100 deelnemers aan de Goorse Palmpasenoptocht. Veel kinderen liepen, al dan niet met een Palmpasentak, mee met hun ouders en werden voorafgegaan door de drum- en […]
  • In optocht naar het Kukelnest voor Palmpasen20 maart 2016 In optocht naar het Kukelnest voor Palmpasen Het is al jaren een niet meer weg te denken traditie op de zondag voor Pasen: met een zelfgemaakte palmpaasstok in optocht door het Goorse centrum, richting kinderboerderij Het Kukelnest. […]
  • In stijl in de Palmpasenoptocht9 april 2017 In stijl in de Palmpasenoptocht Ze had zich er speciaal voor omgekleed en bleek een bezienswaardigheid tijdens de Palmpasen-optocht aan het begin van deze zonnige zondagmiddag. Silke Lammertink liep als fleurige […]