Palmpasenoptocht door stadshart naar Kukelnest

De Goorse Palmpasenoptocht gaat, evenals vorige edities, komende zondag van start bij De Reggehof om te eindigen bij kinderboerderij ’t Kukelnest. De start is om 12.00 uur en eenieder met een versierde palmpasentak kan achter de fanfare van Apollo langs het gemeentehuis richting de Grotestraat. Via de Wijnkamp, Hengevelderstraat, Kloosterlaan, Mossendamseweg en Lintelerweg moet ’t Kukelnest worden bereikt. Daar kunnen weer eieren worden gezocht en kan de kleurplaat van Kindvriendelijk Goor worden ingeleverd om mee te doen voor de prijzen.

palmpasenoptocht

Gerelateerde berichten

  • Regen spelbreker Palmpasenoptocht29 maart 2015 Regen spelbreker Palmpasenoptocht De miezerige regen heeft velen ervan weerhouden om aan te sluiten bij de Goorse Palmpasen-optocht. Die vertrok om 12.00 uur onder leiding van de fanfare van Apollo voor het gemeentehuis in […]
  • In optocht naar het Kukelnest voor Palmpasen20 maart 2016 In optocht naar het Kukelnest voor Palmpasen Het is al jaren een niet meer weg te denken traditie op de zondag voor Pasen: met een zelfgemaakte palmpaasstok in optocht door het Goorse centrum, richting kinderboerderij Het Kukelnest. […]
  • In stijl in de Palmpasenoptocht9 april 2017 In stijl in de Palmpasenoptocht Ze had zich er speciaal voor omgekleed en bleek een bezienswaardigheid tijdens de Palmpasen-optocht aan het begin van deze zonnige zondagmiddag. Silke Lammertink liep als fleurige […]
  • Palmpasen-optocht zondag vanaf Schoolfeestplein16 maart 2016 Palmpasen-optocht zondag vanaf Schoolfeestplein Het is de laatste zondag van de vastenperiode en voor christenen de inleiding naar de zogenoemde 'goede week' waarin naar Pasen wordt toegeleefd. In Goor is Palmzondag vooral de dag dat […]
  • Kinderkrant voor Goorse kinderen29 maart 2017 Kinderkrant voor Goorse kinderen De kinderen van de Goorse basisscholen hebben gisteren en vandaag de Kinderkrant van de stichting Kindvriendelijk Goor ontvangen. Daarin nieuws over de Palmpasenoptocht van volgende week […]