Ook Buddy`s 5 biljartkampioen

Een goede week voor de biljarters van café Buddy`s. Nadat eerder deze week Buddy`s 3 kampioen werd was het gisteravond de beurt aan het 5e om de titel binnen te halen.  Met succes, slechts 4 punten waren nodig tegen de biljarters van Exel om de beker mee naar Goor te kunnen nemen, waardoor er van echte spanning voor de heren geen sprake meer was. Deze week werd ook het biljarteam De Whee 4 kampioen in hun klasse.

foto-buddys-5

Hugo Rikkerink, Ron Rosink, Roy van `t Hof en Peter de Ruig

Gerelateerde berichten

  • 22 maart 2013 Buddy’s 6 en Ster 4 biljartkampioen In Goor zijn er weer twee biljartteams die op de platte wagen kunnen. Bij Buddy’s 6 (foto) kon de champagne woensdag al ontkurkt worden door Hugo Rikkerink, Peter de Ruig, Roy van den Hoff […]
  • Morsink wint biljarttoernooi bij Buddy’s5 januari 2015 Morsink wint biljarttoernooi bij Buddy’s Dennis Morsink heeft zich afgelopen weekend tot winnaar van het jaarlijkse biljarttoernooi van café Buddy's gekroond. Morsink greep op overtuigende wijze de zege. In zijn laatste beurt […]
  • Bouwe beste biljarter Buddy’s31 december 2017 Bouwe beste biljarter Buddy’s Ook bij Café de Buddy's wordt aan het einde van het jaar gestreden op het groene laken. Dit jaar ging de titel van het prestigieuze toernooi naar Bouwe Ardesch. Hij versloeg in de […]
  • diepehel27 oktober 2012 Kosters volbrengt Diepe Hel voor 25ste keer Theo Kosters heeft vandaag voor de 25ste keer de 10 Engelse mijl (16,1 kilometer) van de Diepe Hel Holterbergloop in Nijverdal gelopen. De Goorse atleet deed tot nu toe in alle edities […]
  • buddysbiljart30 december 2012 Haverkate wint biljarttoernooi Buddy’s Roy Haverkate heeft vanavond het kerst-biljarttoernooi bij café Buddy's gewonnen. In de finale van het meerdaagse biljarttoernooi moest Ronald Feringa zijn meerdere erkennen in Haverkate. […]